Colectia Carti Romantice august 2017

12

Colecția Cărți Romantice

Va continua seria Stanislaski, spre deliciul fanilor Norei Roberts, vom citi o nouă carte romantică de Mary Balogh și o poveste stranie, dar fermecătoare de Amanda Quick. Dar, în luna august, vom cunoaște și o nouă scriitoare a genului, Robyn Carr, aflată adesea în topurile New York Times.
O poveste emoționantă despre femei, despre prietenie și calea complicată către fericire. Personajul central este Emma Compton, care se trezește dintr-o dată săracă, după sinuciderea soțului ei, un bancher controversat. Chiar dacă nu a avut vreo legătură cu afacerile lui ilegale, ea poartă acum toată vina și îi ispășește păcatele.
Al treilea volum din seria Stanislaski o are drept protagonistă pe Rachel, un avocat foarte talentat și singura femeie care i-a sucit de tot mințile lui Zack Muldoon. Nimic nu se compară cu o zi fierbinte în sala de judecată, unde Rachel iese învingătoare.
Amy și Jed au o relație perfectă… cel puțin așa cred ei. Amy are nevoie de un bărbat care să nu îi ceară prea multe, iar Jed nu suportă să fie întrebat unde dispare cu săptămânile. Dar când cei doi pleacă pe o insulă stranie, pentru a descoperi sursa coșmarurilor lui Amy, lucrurile iau o întorsătură neașteptată…
Anna Snow, o biată orfană de la periferia Londrei, descoperă peste noapte că este fiică de conte și moștenitoarea unei averi uimitoare. Ba chiar are și frați, numai că familia contelui nu vrea să aibă nimic de a face cu ea. Nu îi va fi deloc ușor să se transforme dintr-o fată simplă și săracă într-o adevărată lady. Dar un bărbat curajos va fi alături de ea la fiecare pas.
Sursa: Libertatea pentru femei

About Author

12 comentarii

  1. Speram să apară ceva de Jill Shalvis, de Susan Elizabeth Philips, dar sunt curioasă și în privința noii autoare, și sunt multumita de Nora Roberts, Amanda Quick și Mary Balogh.

  2. eu la aceasta colectie am cam spus pas de mult,incerc sa imi cumpar doar cele gen historical romantic,pentru ca nu pot renunta la ele.

  3. Balan Daniela on

    toate sunt mult asteptate ,insa cea de Nora Roberts e pe primul loc ! abia astept povestea lui Rachel !

    • Si eu la fel, Daniela, mi-a placut povestea Natashei si a lui Mikhail Stanislaski. Sunt curioasa si in privinta noii autoare!

Spune-ți părerea!