Delicatese Literare
Colectia Carti Romantice

Colecția Cărți Romantice august 2022

Colecția Cărți Romantice august 2022

Ne face plăcere să vă prezentăm romanele pe care Editura Litera le va publica în colecția Cărți Romantice  în luna august 2022, romane disponibile la punctele de difuzare a presei din țară:

  • 05.08 PARFUMUL IUBIRII ȘI AL TRĂDĂRII (The Scent Keeper – 2019) de Erica Bauermeister

Liric și captivant, romanul explorează frumusețea provocatoare a parfumului, felul în care poate dezvălui adevăruri ascunse, ne poate conduce la persoana pe care o căutăm și chiar ne poate ajuta să ne găsim drumul înapoi spre casă.

Caitlyn Sullivan, o mica vedetă la Hollywood în vârstă de zece ani, este răpită din casa familiei sale din Big Sur, dar reușește să scape și este găsită de Dillon și Callan Cooper în bucătăria lor. Din acea zi, este clar cine o iubește și cine este dispus să o folosească pentru câștiguri financiare. Un roman despre familie, iubire și răzbunare, cu un strop de suspans.

Kari Wynne are toate motivele să-l urască pe procurorul Hunter McKee, implicat într-o investigație care îi zdruncină viața din temelii. Kari caută cu disperare să dezlege misterul din jurul morții soțului ei. Dar omul pe care ar trebui să-l urască din toată inima, trezește în ea o pasiune cum n-a mai cunoscut vreodată.
*Romanul a mai fost publicat în colecția LIRA în anul 2011.
Primul volum al Cvartetului Smythe-Smith, în care apar și personaje din seria Bridgerton.
Honoria și Marcus se cunosc de când erau copii, Marcus fiind cel mai bun prieten al fratelui ei mai mare. Când Marcus se îmbolnăvește, Honoria îl îngrijește și flirturile se transformă în dragoste.

Sursa: Cărți Romantice

Cărțile apărute la Editura Litera/ Lira în colecția Cărți Romantice pot fi comandate pe litera.ro, elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro, carturesti.ro, librariadelfin.ro

Cărțile autoarei Nora Roberts pot fi comandate pe litera.roelefant.rolibris.ro, librarie.netemag.rocartepedia.ro, carturesti.ro, dol.ro, librariadelfin.rolibrex.ro

Cărțile autoarei Sandra Brown pot fi comandate pe libris.ro, elefant.ro, litera.ro, cartepedia.ro, carturesti.rolibrarie.net, librariadelfin.ro, librex.ro, emag.ro

Cărțile autoarei Julia Quinn pot fi comandate pe litera.ro, librariadelfin.ro, libris.ro, elefant.rolibrarie.netemag.ro

Listă cărţi apărute în Colecţia Cărţi Romantice ordonate după autor şi serii

Recenzii și prezentări cărți din colecția Cărți Romantice

Spune-ți părerea!