Delicatese Literare
Colectia Carti Romantice

Colecția Cărți Romantice decembrie 2018

Colecția Cărți Romantice decembrie 2018

Mult umor și multă pasiune în culori romantice se anunță în poveștile de dragoste pregătite de editura Litera în luna decembrie. Iată cu ce titluri continuă colecția Cărțile Romantice pline de pasiune la final de an.
– 7 decembrie – ”Prima stea a nopții” de Susan Elizabeth Phillips (First Star I See Tonight – 2016)
Continuă seria jucătorilor de 5 stele din Chicago, iar protagoniștii de data aceasta sunt Piper Dove, femeia care visează să devină cel mai bun detectiv din oraș, și fundașul Cooper Graham, pe care tânăra îl urmărește. De ce? Vă lăsăm să descoperiți citind povestea lor amuzantă și plină de suspans.
– 14 decembrie – ”Totul pentru aventură” de Mary Balogh (Someone to Care2018)
La doi ani după ce află că soțul ei fusese bigam, Viola Kingsley, pe vremuri contesă de Riverdale, încearcă să își recupereze inima și liniștea. Dar dragostea familiei ei nu este de ajuns. Însă apare în calea ei Marcel Lamarr, un bărbat căruia îi spusese pe vremuri ”nu!”. Văduv de 20 ani, Marcel o descoperă pe Viola mult mai frumoasă și atrăgătoare decât știa.
– 21 decembrie – ”Îmblânzirea unui crai” de Suzanne Enoch (Taming an Impossible Rogue – 2012)
Lady Camille Pryce avusese curajul să își părăsească logodnicul în fața altarului. Chiar dacă mariajul lor fusese aranjat dinainte ca ea să învețe să meargă, tânărul înfumurat nu se obosise să vină niciodată să o cunoască. Camille simțea că nu va putea trăi cu un asemenea bărbat, dar nimeni nu o ajută. Familia o repudiază și se vede nevoită să lucreze la Clubul Tantalus, unde o femeie de condiție bună nici nu se poate gândi să intre. Aici vin doar bărbații pentru jocuri de noroc și aventuri de-o noapte.
– 28 decembrie – ”O iubită potrivită pentru un conte” de Sarah MacLean (One Good Earl Deserves a Lover – 2013)
Lady Phillipa Marbury este prea inteligentă și curioasă să se preocupe numai de modă și balurile sezonului din Londra. Pe ea o pasionează știința, curiozitățile și natura umană și ar vrea să exploreze tocmai locurile interesante din întreaga Londră. Are, însă, nevoie de un ajutor și logodnicul ei cu siguranță ar refuza-o. Pentru aventura ei, Phillipa găsește un alt bărbat, mult mai potrivit, obișnuit cu experiențele sordide. Numele lui este Cross și este un jucător înrăit.
Sursa: Libertatea pentru femei

Listă cărți apărute în Colecția Cărți Romantice ordonate după autor și serii

Cărțile autoarei Susan Elizabeth Phillips pot fi comandate din librăriile on-line libris.ro, elefant.ro, librarie.net, emag.ro

Cărțile autoarei Mary Balogh pot fi comandate pe libris.ro, elefant.ro, librarie.net, emag.ro, carturesti.ro, cartepedia.ro

Cărțile autoarei Sarah MacLean pot fi comandate pe libris.ro, elefant.ro, librarie.net, cartepedia.ro, carturesti.ro

Cărțile apărute la Editura Litera / Lira în colecția Cărți Romantice pot fi comandate pe litera.ro, elefant.ro, libris.ro, librarie.net, cartepedia.ro

Recenzii și prezentări cărți din colecția Cărți Romantice

5 Comments

Spune-ți părerea!