Delicatese Literare
Colectia Carti Romantice

Colecția Cărți Romantice decembrie 2022

Colecția Cărți Romantice decembrie 2022

 

Ne face plăcere să vă prezentăm cărțile LIRA care vor apărea la chioșcuri în luna DECEMBRIE:

 

– 02.12. PROMISIUNE PENTRU O VIAȚĂThe All-Star Antes Up – 2016 – de Nancy Herkness

Al doilea volum al seriei „Clubul burlacilor”, după PARIUL INIMILOR, apărut în luna septembrie.

Deviza lui Luke Archer este fără obligații. Femeile îl doresc doar pentru un singur lucru: fiorul de a fi alături de un superstar de la echipa de fotbal american din New York. Și lui îi place așa.

Miranda Tate a fugit de la ferma familiei sale pentru a ajunge la New York. Când ea și Luke se întâlnesc, e dragoste la prima vedere, dar ei provin din lumi diferite. Ar putea Miranda să fie femeia de care Luke are nevoie pentru a câștiga cel mai important joc din viața lui?

 

– 16.12 TRECUTUL UNEI DOAMNE – The Lady Has a Past – 2021 – de Amanda Quick

Volumul cu nr. 5 al seriei „Burning Cove”, după JOC FATAL, apărut în luna februarie.

Lyra Brazier este neliniștită când șefa ei Raina pleacă la un centru de sănătate exclusivist și dispare fără un cuvânt. Ea este singura care o poate găsi, ca agent sub acoperire. Are nevoie doar de un partener.

Simon Cage este un anticar cu un aer liniștit și academic, însă poate ușor detecta secrete, o abilitate crucială în găsirea Rainei.

Improbabilul cuplu descoperă că centrul de sănătate este o fațadă pentru ceva mult mai întunecat decât și-au imaginat. Cu un criminal în mijlocul lor, Raina nu este singura aflată în pericol grav – Lyra este următoarea.

 

Sursa: Cărți Romantice

 

2 Comments

Spune-ți părerea!