Colectia Carti Romantice februarie 2017

17
Colecţia Cărţi Romantice continuă în luna februarie cu noi povești pline de foc, intrigi nebănuite și iubiri imposibile. Nora Roberts, Sandra Brown sau Jill Shalvis aduc în prim plan eroine curajoase și îndrăznețe, care știu cum să cucerească dragostea
1. ”Răpirea” de Sandra Brown – 3 februarie 2017 (Sting – 2016)
Shaw Kinnard este angajat să o ucidă pe una dintre cele mai cunoscute și invidiate femei din New Orleans. Dar își dă repede seama că nu câștigă prea mult dacă o omoară pe Jordie. Dacă o ține în viață, poate obține o sumă frumoasă de la fratele ei drept răscumpărare. Dar lucrurile se complică între cei doi, vânător și victima lui deosebit de atrăgătoare. Sandra Brown dovedește din nou că este un maestru al tensiunii erotice și al intrigilor neașteptate.
2. ”O rază de speranță” de Amanda Quick – 10 februarie 2017 (Silver Linings – 1991)
Mattie Sharp este îndrăgostită fără speranță de un aventurier frumos și înfumurat. Când Hugh îi zdrobește inima, își promite că nu va mai da ochii cu el nici moartă… Dar se întâlnesc totuși, pentru că destinul are câteva surprize neplăcute pentru ei. Iar Hugh va face tot posibilul să o cucerească din nou. Nici de data aceasta, nu reușesc să își trăiască dragostea în tihnă, pentru că viața le este amenințată la fiecare pas.
3. ”Noroc în dragoste” de Jill Shalvis – 17 februarie 2017 (Lucky in Love – 2012)
Mallory Quinn s-a săturat să aibă grijă întotdeauna numai de ceilalți. A venit vremea să aibă grijă și de ea, numai că dragostea nu este ușor de găsit. Până când apare Mr. Wright, ar putea flirta o vreme și cu Mr. Wrong. Numai că Ty Garrison ar putea dori mai mult!
Este a patra carte din seria Lucky Harbor, după Irezistibil, Dorința inimii și Îndrăgostită nebunește.
4. ”Un bărbat pentru Amanda” de Nora Roberts – 24 februarie 2017 (A Man for Amanda – 1991)
Cea de a doua carte din seria surorilor Calhoun, după Curtând-o pe Catherine, spune povestea Amandei, cea mai corectă, matură și responsabilă dintre cele 4 fete. Dar când arhitectul Sloan O’Riley sosește în oraș, își cam pierde capul și cineva trebuie să o salveze…
Sursa: Libertatea pentru femei

About Author

17 comentarii

 1. Catalina Dumbrava on

  Jill Shalvis? ….:) ce frumos! Sper sa o tina tot asa. Este tot serie? sau individuala? trebuie sa ma uit in lista ei!

 2. Buna ziua. Chiar dacă nu am comunicat până acum asta nu înseamnă ca nu stiam de acest grup al colecționarilor. Am cumparat toate cărțile apărute la carti romantice si iubire de poveste si sunt la zi cu cititul lor.Imi place sa citesc si de aceea le am luat si pe cele apărute la alte publicati, dar nu am de ce sa le cumpăr de doua ori .In decembrie 2016 la Libertatea pentru femei din data de 9 era cartea,,Magie îndepărtată” in loc de ,,Sărutul unui inger” iar, Sisi împărăteasa nefericită as vrea so dau înapoi cumva.Nu stiu cum sa procedez cu aceste probleme.Va multumesc pentru intelegere.

  • Noi suntem tot cititoare, asa ca nu stiu ce sa te sfatuiesc.

   Dar sa stii ca Sarutul unui inger chiar a aparut pe 9 decembrie 2016. Eu atunci am cumparat-o.

   Magie indepartata a aparut pe 18 decembrie 2015.

Spune-ți părerea!