Delicatese Literare
Colectia Carti Romantice

Colecția Cărți Romantice februarie 2019

Colecția Cărți Romantice februarie 2019

O nouă poveste spumoasă de Jill Shalvis, o carte ușor fantastică semnată de Nora Roberts și o eroină tulburătoare pe care o descoperim în cartea lui L S Hilton. Cărțile romantice din luna februarie promit o mulțime de aventuri, presărate cu secrete și pasiuni.
Judith Rashleigh a reușit în viață. Trăiește în lux, în mijlocul splendorilor Veneției, și se bucură, în cele din urmă, de viața pentru care a fost în stare să ucidă. Dar cineva știe ce a făcut Judith. Judith se poate salva doar dacă găsește o pictură inestimabilă – din păcate, una despre care este convinsă că nu există.
Prima poveste din trilogia cunoscută cu numele Insula celor 3 surori o are în plan central pe Nell Channing, care fuge de un soț abuziv și încearcă să își construiască o nouă viață, sub o nouă identitate. Pe insulă, descoperă însă că viața ei nu are nicio șansă să fie liniștită, pentru că tărâmul acesta fermecător ascunde un blestem vechi. Și ea poate avea puterea să lupte cu el.
O nouă poveste din seria Lucky Harbour, în care este urmărită viața lui Amy Michaels. Tânăra este încântată de perspectivele care i se deschid în Lucky Harbour și explorează fiecare colțișor. Mare amatoare de drumeții, se rătăcește la un moment dat și ajunge în calea pădurarului Matt Bowers. Și nu îi este deloc ușor să se abțină când îi vede zâmbetul șăgalnic și sexi.
Prietenii ar putea fi uneori familia de care avem nevoie cu adevărat! Patru tinere ajung să împartă un apartament foarte spațios în inima orașului New York. Toate sunt în pragul vieții și încearcă să schimbe ceea nu a mers, dar și viața mai are multe schimbări pentru ele. Multe visuri încep în acel apartament și destinele lor se împletesc din ce în ce mai strâns.
Sursa: Libertatea pentru femei

Cărțile apărute la Editura Litera / Lira în colecția Cărți Romantice pot fi comandate pe litera.ro, elefant.ro, libris.ro, librarie.net, cartepedia.ro

Cărțile autoarei Nora Roberts pot fi comandate pe elefant.ro, libris.ro, librarie.net, emag.ro, cartepedia.ro, carturesti.ro, dol.ro

Cărțile autoarei Jill Shalvis pot fi comandate pe libris.ro, elefant.ro, cartepedia.ro, carturesti.ro, librarie.net

Cărțile autoarei Danielle Steel pot fi comandate de pe elefant.ro, libris.ro, librarie.net, carturesti.ro, cartepedia.ro, emag.ro

 

Listă cărți apărute în Colecția Cărți Romantice ordonate după autor și serii

Recenzii și prezentări cărți din colecția Cărți Romantice

6 Comments

Spune-ți părerea!