Delicatese Literare
Colectia Carti Romantice

Colectia Carti Romantice ianuarie 2017

Cărțile de dragoste de la începutul noului an din Colecţia Cărţi Romantice.
Ne vom reîntâlni cu scriitoare îndrăgite precum Nora Roberts sau Mary Balogh și vom avea ocazia să descoperim o nouă carte plină de umor și pasiune semnată de Jill Shalvis.
Caroline a supraviețuit bârfelor orașului și a trecut și peste decesul soțului ei, mai în vârstă de trei decenii. Dar nu crede că îi poate supravieţui și lui Rink Lancaster, fiul fostului ei soț. Pe când erau adolescenți, Rink a făcut-o să simtă fiorii primei iubiri, iar relația dintre ei se complică din nou.
Rebela Chloe trăiește viața la limită și știe să profite de orice distracție. Nici prin cap nu îi trece să se așeze la casa ei și să se căsătorească, așa cum își doresc surorile ei. Dar spiritul ei liber atrage atenția șerifului din Lucky Harbor care ar face orice să o îmblânzească. Este volumul al treilea al seriei Lucky Harbor, din care au mai aparut Irezistibil si Dorinta inimii
Este primul volum din seria surorilor Calhoun, moștenitoarele unei proprietăți cam dărăpănate de pe coasta statului Maine. Catherine ar face orice să își salveze moștenirea, mai ales după ce magnatul Trenton St. James pune ochii pe ea și vrea să o transforme într-un hotel de lux.
Anthony Earheart, marchizul de Staunton, este chemat acasă de tatăl său pentru a se căsători cu soția aleasă de acesta. Dar Anthony a petrecut prea mult timp departe de tatăl și de familia lui pentru a se mai supune fără crâcnire ordinelor sale. Așa că se gândește să își caute propria mireasă, o femeie săracă și lipsită de strălucire care să îl scoată din pepeni pe bătrân.
Sursa: Liberatea pentru femei

27 Comments

 • Oli

  Spre deosebire de Iubiri de Poveste pe ianuarie, la Carti Romantice m-am hoatarat mult mai repede, toate ma tenteaza, in primul rand Nora Roberts, Mary Balogh si Jill Shalvis.
  Sper ca si cea de Sandra Brown sa fie una din cele deosebite, nu doar „draguta”…

 • Andra

  Eu de cartea asta de Sandra Brown nu sunt interesata. Am ratat primele carti din seria lui Jill Shalvis si nici nu m-au tentat asa de mult incat sa vreau sa le adaug in biblioteca. Nu o sa mi-o iau nici pe asta care urmeaza sa apara. In fiecare luna, din colectia Carti Romantice, incerc sa ma rezum la una sau cel putin doua carti in functie de ce apare. Prefer sa merg la sigur si sa-mi aleg carti pe care le-am citit in engleza, mi-au placut si vreau sa le recitesc sau la care riscul ca nu o sa-mi placa stiu ca este mic. Din luna ianuarie ma intereseaza noile carti de Nora Roberts si Mary Balogh. Seria asta a lui Nora Roberts mi se pare ca este cam in acelasi stil cu seria Familiei MacGregor si seria Fratilor MacKade. Am citit mai demult prima carte si mi-a placut povestea. De urmatoarele carti din serie nu sunt sigura dar daca atunci cand vor aparea nu o sa fie altceva mai interesant o sa continui sa mi le iau si pe ele. Sotie de ocazie nu este una dintre cartile mele cele mai preferate de Mary Balogh, dar totusi este o carte care mi-a placut. Actiunea se petrece in perioada Regentei si are o tema care imi place in romane de dragoste, casatoria de convenienta. Fata de Dorinta si Din toata inima, nu-i asa de serioasa si daca nu gresesc, cred ca este una dintre cartile care nu sunt asa de lungi ale autoarei.

  • Tyna

   Multumim pentru informatii!

   Mie Jill Shalvis mi-a placut mult, asteptam cu nerabdare continuarea seriei.

   Cartea de Sandra Brown este aparuta in perioada ei de inceput, sub pseudonimul Erin St. Claire. Este usurica si relaxanta, asa ca o sa mearga la fix intr-o zi mai stresanta.

   Din descriere, cred ca imi va placea atat seria Norei Roberts cat si cartea lui Mary Balogh, ambele sunt autoare pe care le apreciez mult.

  • Oli

   Si eu am rezerve in privinta cartii de Sandra Brown. In schimb, Jill Shalvis imi place cum scrie, mi-au placut primele doua din serie, asa ca astept si povestea celei de-a treia surori cu interes.
   Seriei de Nora Roberts ii voi da cu placere o sansa, sunt fan al autoarei, desi seria Mac Gregor nu m-a convins, in schimb am adorat seria MacKade, sper sa semene cu aceasta din urma…
   La fel Mary Balogh e una din autoarele mele preferate de carti historical-romance. „Sotie de ocazie” are 224 de pagini in varianta originala, nu e prea mare, intr-adevar, dar nici foarte subtire. Eu mi-o voi lua, mai ales ca e si bine cotata (3.97). Esti norocoasa ca ai ocazia sa le citesti in engleza inainte de a aparea la noi…

   • Mirela Barbalata

    Ca si tine Oli, si eu vreau sa imi iau ultima carte din serie a lui Jill Shalvis mai ales ca le am citit si pe primele doua. Seria a fost frumoasa si chiar sunt curioasa cum va fi povestea ultimei surori cea mai zapacita
    Seria Norei Roberts sper sa fie in stilul celei a fratilor MacKade care a fost super

   • Oli

    Exact, și eu sper la fel în privința seriei Norei Roberts. Abia aștept să le cunosc pe surorile Calhoun și să le aflu poveștile.

 • Nina Pirvu

  Pana acum am luat tot ce a apărut, excepție făcând reeditarilor, si n-am sa fac nici anul acesta excepție. Este adevărat ca nu toate au fost super, dar…am intrat in hora, am jucat!()

 • Catalina Dumbrava

  Sigur aia de Shalvis, imi place tare mult cum scrie! De celelalte ce sa mai zicem! Anul acesta sper sa fie plin de carti minunate

Spune-ți părerea!