Delicatese Literare
Colectia Carti Romantice

Colecția Cărți Romantice ianuarie 2021

Ne face plăcere să vă anunțăm romanele care vor fi publicate în colecția LIRA, în luna ianuarie 2021, romane disponibile la punctele de difuzare a presei în fiecare zi de vineri.

Volumul al treilea al seriei „Păcate ascunse“, după CĂILE NEBĂNUITE ALE DRAGOSTEI, care va apărea vineri, 18.12.
O eroină puternică, un erou seducător și o aventură palpitantă, condimentată cu secrete și intrigi, din care numai o iubire adevărată poate ieși învingătoare.
*Romanul a mai fost publicat în anul 2013 în colecția ALMA.

Volum care continuă seria „Lucky Harbor“.
Becca Thorpe pleacă din marele oraș pentru o escapadă în Lucky Harbor, unde îl întâlnește pe Sam, un surfer chipeș. Constructorul de bărci Sam Brody știe cât este de periculos să amesteci afacerile cu plăcerea, dar îi oferă un loc de muncă. Însă ce șanse are ca el și micul orășel să-i câștige inima Beccăi, când fratele acesteia o cheamă înapoi la viața strălucitoare din marele oraș?

În Natucket urmează să aibă loc o nuntă fastuoasă, însă cu doar câteva ore înainte de ceremonie, în port este descoperit un cadavru și toți cei de la petrecere devin dintr-o dată suspecți. În timpul interogatoriilor, șeful poliției descoperă că fiecare nuntă este un câmp minat și niciun cuplu nu e perfect.

Volumul cu nr. 8 al seriei „Chesapeake Shores“, după ALĂTURI DE TINE, apărut pe 30.12.2020
Aventura Lailei Riley cu Matthew O’Brien, un playboy mai tânăr ca ea, i-a afectat cariera și i-a atras dezaprobarea părinților, așa că Laila se desparte de el. Dar familia O’Brien ar vrea să-i reunească într-o vacanță la Dublin. Oare Laila își va asculta inima?

📚Sperăm că aceste romane vă vor încălzi inimile și le veți citi cu plăcere! 

Spune-ți părerea!