Delicatese Literare
Colectia Carti Romantice

Colectia Carti Romantice iulie 2017

Noi afaceri încurcate, în stilul lui Sidney Sheldon, o ducesă romantică și dornică de aventură, desprinsă din poveștile lui Mary Balogh, și continuarea unei serii de suflet scrisă de Debbie Macomber. Cărțile romantice din luna iulie vor satisface toate gusturile cititoarelor împătimite.
Hotărât să urce pe scara puterii până la funcția supremă, de președinte al Statelor Unite ale Americii, Oliver Russell își părăsește logodnica. Frumoasa și talentata Leslie Stewart nu se împacă niciodată cu despărțirea. Se căsătorește cu un bătrân bogat, construiește un imperiu mediatic din banii lui și îl urmărește pe Oliver până în pânzele albe. Scopul ei este să îi distrugă reputația și poziția politică, folosindu-se de orice scandal și de orice mic secret din trecutul acestuia.
O nouă poveste plină de mister din epoca Regenței o aduce în prim plan pe frumoasa Josephine Middleton. Când tatăl ei o obligă să se mărite cu un bărbat cunoscut pentru aventurile lui sentimentale, Josephine nu găsește altă soluție decât să fugă la mătușa ei. Dar drumul este plin de pericole…
Cel de al doilea volum al seriei Stanislaskis urmărește viața complicată a lui Sydney Hayward. Când compania familiei, cu toate problemele și complicațiile ei, îi cade pe umeri, Sydney abia mai are timp să respire… și în niciun caz nu se gândește la o relație care să îi complice și mai mult viața. Iar Mikhail Stanislaski este o complicație…
Unul dintre localnicii bine cunoscuți din Cedar Cove dispare fără urmă. Soția și fiicele sale sunt înmărmurite, dar refuză să creadă că Dan a dispărut pentru totdeauna. Ele așteaptă și speră să se întoarcă, dar misterul le dă peste cap întreaga viață.
Sursă text și foto: Libertatea pentru femei

9 Comments

Spune-ți părerea!