Delicatese Literare
Colectia Carti Romantice

Colecția Cărți Romantice iulie 2022

Colecția Cărți Romantice iulie 2022

Ne face plăcere să vă prezentăm romanele pe care Editura Litera le va publica în colecția Cărți Romantice  în luna iulie 2022, romane disponibile la punctele de difuzare a presei din țară:

– 01.07 PROTEJATA (Protected – 2018) de Elisabeth Naughton

Al treilea volum al seriei „Secrete mortale”, după AM NEVOIE DE TINE, apărut în luna mai.
Kelsey McClane, recent divorțată, trăiește cu frica de trecut. Primește mesaje amenințătoare de la fostul ei soț, dar Hunter O’Donnel, angajat să o păzească, o face să se simtă protejată, iar între ei se aprinde un foc pe care amândoi se străduiesc să-l controleze.

Al doilea volum al seriei „Samantha Jelicoe”, după FLIRTÂND CU PERICOLUL, apărut în luna martie.
Samantha Jellicoe i-a promis miliardarului Rick Addison că se va retrage din activitățile ei criminale. Însă cine ar fi crezut că a face ceea ce trebuie va fi atât de periculos? Dacă reușește să reziste ofertelor de muncă profitabile ale fostului ei „asociat” și să-l împiedice pe Rick să-și bage nasul în afacerea ei, s-ar putea să reușească să rămână în viață.

Al patrulea volum al seriei „În căutarea unui soț”, după PASIUNE SUBLIMĂ, care apare pe 10 iunie.
Dacă nu-și va găsi un soț până la sfârșitul celui de-al treilea sezon, Daisy Bowman va trebui să se mărite cu un bărbat pe care îl urăște – nemilosul Matthew Swift. Însă Mathew e senzual și plin de farmec și ar putea fi chiar bărbatul visurilor ei.

Megan Lambert, o tânără văduvă care și-a găsit consolarea în muncă, nutrește o profundă antipatie pentru Josh, fostul șef al soțului ei. Dar acesta nu se va da înapoi de la nimic pentru a fi împreună cu ea.

Al treilea volum al seriei „Frăția Pumnalului Negru”, după IUBIRE ETERNĂ, apărut în luna februarie.
Noaptea în Caldwell, New York, are loc un război mortal între vampiri și ucigașii lor. Zsadist, fost sclav de sânge, este cel mai terifiant membru al Frăției Pumnalului Negru, renumit pentru furia de nestins și faptele sinistre. Când o salvează pe Bella, dorința lor unul pentru celălalt îl aduce pe Zsadist pragul nebuniei. Acum, Bella trebuie să-și ajute iubitul să depășească rănile trecutului său chinuit și să găsească un viitor cu ea…

Cărțile apar la chioșcuri vinerea, la prețul de 15,99 lei.

Sursa: Cărți Romantice

Cărțile apărute la Editura Litera/ Lira în colecția Cărți Romantice pot fi comandate pe litera.ro, elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro, carturesti.ro, librariadelfin.ro

Listă cărţi apărute în Colecţia Cărţi Romantice ordonate după autor şi serii

Recenzii și prezentări cărți din colecția Cărți Romantice

Spune-ți părerea!