Delicatese Literare
Colectia Carti Romantice

Colectia Carti Romantice iunie 2016

1. „Posibilități nenumărate” de Nora Roberts – 3 iunie 2016 (All The Possibilities
Este al treilea volum din seria MacGregors
Tatăl lui Shelby, un politician cu o carieră fulminantă, a fost asasinat din cauza convingerilor sale politice. De atunci, fiica lui a evitat cât a putut de mult lumea politicii. Dar l-a întâlnit pe Alan MacGregor, senator… iar scoțianul încăpățânat nu acceptă niciun refuz. El știe că viața lor împreună va fi plină de posibilități.
2. ”Surori secrete” de Amanda Quick – 10 iunie 2016 (Secret Sisters)
Madeline and Daphne au fost cândva mai apropiate decât niște surori – dar un secret le dezbină! Iar teribilul mister din viața lor ar putea să le trimită la moarte.
3. ”Cântec tăcut” de Mary Balogh – 17 iunie 2016 (Silent Melody)
Este al doilea volum din seria Georgian
Dacă ați citit ”Inimă de piatră”, nu ratați continuarea cărții pentru a afla povestea lui Lady Emily Marlowe, o tânără încântătoare, dar surdo-mută, căreia lordul Ashley i-a frânt inima.
4. ”Jeremy Poldark” de Winston Graham – 24 iunie 2016 (Jeremy Poldark)
Cel de al treilea volum din seria Poldark urmărește o perioadă critică din viața lui Ross și a Demelzei, cei doi soți fiind nevoiți să facă față unui proces lung și dureros. Spre finalul cărții, când problemele juridice încep să se limpezească, se naște Jeremy, fiul lor, ca o speranță pentru viața mai bună care avea să vină.
Sursa: Carti Romantice si Libertatea pentru femei

25 Comments

Spune-ți părerea!