Delicatese Literare
Colectia Carti Romantice

Colecția Cărți Romantice iunie 2021

Ne face plăcere să vă anunțăm romanele care vor apărea în colecția LIRA – Cărți romantice în luna IUNIE, cărți care apar vineri la toate punctele de difuzare a presei:

 

Ca adolescent, Coop și-a petrecut vacanțele la ferma bunicilor, împreună cu fata vecinilor, Lil, apoi fiecare și-a urmat drumul. După doisprezece ani, se întorc la ferma din Black Hills – ea este biolog, protejând fauna sălbatică, el investigator la New York. Dar zona e plină de pericole, iar acum cei doi trebuie să descopere un ucigaș care i-a ales ca pradă.

 

Volumul cu nr. 6 al seriei „Pasiuni texane”, continuarea romanului O ALEGERE IMPOSIBILĂ.
Lucy Jorik și-a părăsit logodnicul, idolul orașului, în ziua nunții. A plecat pe motocicletă, alături de un necunoscut, într-o aventură și a ajuns într-o casă pe plajă. Aici speră să se regăsească și să afle secretele acestui bărbat, dar nu se așteaptă la o pasiune care o va schimba pentru totdeauna.

 

 

Volumul cu nr. 5 al seriei „Căsătorii neașteptate”. Precedentul volum, SINGURĂ PÂNĂ SÂMBĂTĂ, a apărut în august 2019.
Judy Gardner, proaspătă absolventă, vrea să devină o arhitectă faimoasă și se mută la Los Angeles, în casa fratelui ei, o celebritate. Dar îi este greu să lucreze când are aproape un bodyguard sexy. Rick Evans nu are ochi decât pentru Judy și va face orice să o protejeze de răufăcătorul care o amenință.

 

Primul volum al seriei „Stark Security”. O nouă autoare, ale cărei romane s-au vândut în trei milioane de exemplare și s-au tradus în douăzeci de limbi.
Quincy, fost agent britanic e om de bază la Stark Security. Când femeia care i-a frânt inima îi cere ajutorul, trebuie fie să-i întoarcă spatele ori să-i dezvăluie secrete întunecate. Eliza Tucker apelează la el ca să-și găsească sora dispărută și e dispusă să plătească orice preț, chiar și unul senzual dacă va fi nevoie, dar fără să se îndrăgostească.

💔Serii de succes, autoare îndrăgite și un nume nou intrat în colecție.

 

Sursa: Cărți Romantice

One Comment

  • Oli

    Super titluri !!! Pe toate le iau (in afară de cea de Nora Roberts pe care o am deja și am si citit-o, sub numele de Femeia dorită).

Spune-ți părerea!