Delicatese Literare
Colectia Carti Romantice

Colecția Cărți Romantice iunie 2022

Colecția Cărți Romantice iunie 2022

Ne face plăcere să vă prezentăm romanele pe care Editura Litera le va publica în colecția LIRA în luna iunie2022, romane disponibile la punctele de difuzare a presei din țară, la prețul de 15,99 lei:

– 03.06 A MERITAT RISCUL (Worth the Risk – 2016) de Jamie Beck
Volumul care încheie seria „Frații St. James”, după A MERITAT AȘTEPTAREA și A MERITAT STRĂDANIA.
Jackson St. James vine în Vermont ca să se trateze, nebănuind că va înlocui pofta de whisky cu pofta pentru ademenitoarea Gabby care, la rândul ei se simte atrasă de enigmaticul ei chiriaș. Dar fostul ei iubit este o amenințare pentru viața pe care și-a făurit-o pentru ea și pentru fiul ei. Oare dragostea dintre Gabby și Jackson merită riscul?

Al treilea volum al seriei „În căutarea unui soț”, după INGREDIENTUL SECRET AL IUBIRII, apărut săptămâna trecută.
Timida Evangeline Jenner face o căsătorie de conveniență cu cel mai mare ticălos din Londra. Însă Sebastian se îndrăgostește de Evie dorindu-și să intre și în patul ei. Când Evie este amenințată de un dușman din trecut, Sebastian va sfida pericolele pentru a-și proteja soția, de dragul iubirii mistuitoare.

– 17.06 RĂUL DIVIN (Divine Evil – 1992) de Nora Roberts
Clare Kimball a fugit de acasă și a devenit o sculptoriță de succes. Dar renunță la tot și, după zece ani, se întoarce acasă ca să-și înfrunte demonii.
Cameron Rafferty o iubește pe Clare din liceu, iar acum, legătura dintre ei devine tot mai puternică. Când orașul este zguduit de o crimă sinistră care are legătură cu întoarcerea ei, Clare și Cameron vor afla că răul se ascunde chiar și în cei în care ai cea mai mare încredere. Oare află prea târziu pentru a se salva?

– 24.06 O MOȘTENIRE NEAȘTEPTATĂ (The Inheritance – 2021) de JoAnn Ross
O nouă autoare și romanul ei de debut în Colecția Cărți Romantice. Când fotograful de război Jackson Swann moare, cele trei fiice ale sale, fiecare născută dintr-o mamă diferită, descoperă că sunt responsabile pentru podgoria familiei din Oregon – și pentru o familie pe care nu au cerut-o.
Surorile vin fără tragere de inimă la Maison de Madeleine pentru a îndeplini ultima dorință a tatălui lor și sunt fermecate de moștenirea lor, de poveștile bunicii despre viața în Franța celui de-Al Doilea Război Mondial, dar mai ales de soldatul american rănit care le va schimba viețile.

Spune-ți părerea!