Delicatese Literare
Colectia Carti Romantice

Colectia Carti Romantice decembrie 2016

Daruri pentru suflet în colecția Cărți Romantice din luna decembrie 2016!

Colecția Cărți Romantice reunește scriitoare de top ale genului și vă oferă povești pline de surprize. Amanda Quick, Nora Roberts sau Mary Jo Putney vor face deliciul cititoarelor împătimite, dar vom descoperi și o nouă carte semnată de Susan Elizabeth Phillips. Iată și câteva detalii despre poveștile de dragoste pe care le veți putea citi luna viitoare.
Olivia Chantry știe cum să pună în valoare afacerile și produsele clienților ei, pentru a le face o reclamă strălucitoare, dar nu reușește să aducă aceeași strălucire și în viața ei personală. Până când îl întâlnește pe Jasper Sloan, un multimilionar bine organizat și ordonat. Cei doi sunt foarte diferiți, dar când vine vorba să facă front comun împotriva unui dușman care acționează din umbră, relația lor se transformă.
Daisy nu prea are de ales: ori merge la închisoare, ori se mărită cu bărbatul misterios ales de tatăl ei. Alex Markov pare de neclintit, un bărbat fără inimă, care nu are de gând să joace rolul de îndrăgostit pentru frumușica Daisy. Dar amândoi subestimează puterea pasiunii!
Singuraticul Preston McQuinn duce o viață monotonă și sobră și nu crede că va mai avea vreodată de a face cu dragostea. Dar, când Cybil se mută lângă el, cu privirea ei sclipitoare și chipul ei plin de lumină, Preston simte că viața i se va schimba… Povestea lui continuă seria familiei MacGregor și este plină de surprize.
Moștenitorul unui titlu și al unei averi considerabile, Will Masterson ar fi trebuit să se bucure de plăcerile vieții, dar el alege să meargă la război. După ani grei petrecuți pe front, încununat de glorie, își mai asumă o ultimă misiune. Dar planurile lui sunt date peste cap când o întâlnește pe Athena Markham, o femeie la fel de bravă și curajoasă ca și el.
Sursa: Libertatea pentru femei

18 Comments

Spune-ți părerea!