Delicatese Literare
Colectia Carti Romantice

Colectia Carti Romantice mai 2016

Aparitii cărți în colecția Cărți Romantice în luna mai 2016!
Nora Roberts ne va încânta cu un roman modern și plin de intrigi complicate, Mary Balogh ne poartă în epoca veche a crinolinelor și a perucilor pudrate, iar Winston Graham ne duce în comitatul Cornwall în vremea revoluțiilor sociale. Cărțile Romantice vor fi, ca de obicei, pline de surprize și pe gustul tuturor!
Iată cărțile care vor apărea în luna mai, împreună cu revista Libertatea pentru femei:
1. ”Provocarea sorții” ( Tempting Fate) de Nora Roberts – apariție 6 mai
Este al doilea volum din The MacGregors series
Tânărul avocat Caine MacGregor este renumit că nu a pierdut niciodată un caz sau… vreo femeie pe care a pus ochii. Dar Diana Blade nu este o femeie oarecare. Caine ar face orice să distrugă zidul de gheață și să elibereze tânăra plină de pasiune pe care o ghicește în interior.
2. ”Stăpânul jocului” (Master of the Game) de Sidney Sheldon – apariție 13 mai
Este primul volum al seriei The Game.
Este povestea unei familii care a urcat din obscuritate pe cea mai înaltă treaptă a faimei și bogăției. Ajunsă la 90 de ani, Kate Blackwell își analizează viața, cuceririle, copiii, nepoții, succesele și eșecurile… dar este ea oare cu adevărat stăpână pe destinul ei?
3. ”Inimă de piatră” (Heartless) – de Mary Balogh – apariție 20 mai
Este primul volum al seriei Georgian.
Situată în epoca georgiană, povestea urmărește destinul lui Lucas Kendrik, duce de Harndon, alungat de acasă după ce aproape că își ucide fratele în duel. După câțiva ani, însă, se întoarce la Londra, iar unchiul său îl impinge de la spate să se însoare și să preia frâiele familiei. Nu va fi ușor să se acomodeze în societatea londoneză fără sprijinul unei femei curajoase și pasionale.
4. ”Demelza – Încercări” (Demelza – Poldark Saga #2) de Winston Graham – apariție 27 mai
Al doilea volum din saga Poldark aduce în prim plan căsătoria lui Ross cu Demelza, fiica unui miner sărac, dar și turbulențele sociale de la sfârșitul anilor 1780. Relația lor de dragoste este supusă unor grele încercări, iar cei doi eroi găsesc soluții inimaginabile să treacă peste orice obstacol.
Sursa: Libertatea pentru femei

38 Comments

Spune-ți părerea!