Colectia Carti Romantice mai 2017

12
Tot mai savuroase și mai complexe, poveștile de dragoste din colecția Cărți Romantice din luna mai continuă cu noi aventuri. Nora Roberts sau Amanda Quick aduc în prim plan eroine pe care le veți îndrăgi!
1. 05 mai 2017 Perechea lui Megan – Nora Roberts (Megan’s Mate – 1995)
Megan face totul să lase în urmă trecutul, să șteargă toată durerea din inima ei și să nu mai lase niciun bărbat să se apropie prea mult. Dar Nathaniel este hotărât să îi demonstreze că merită dragostea ei! Cel de al cincilea volum din seria surorilor Calhoun continuă cu o poveste inedită.
2. 12 mai 2017 Rațiune și simțire – Joanna Trollope (Sense & Sensibility – 2013)
Joanna Trollope și-a propus să le aducă pe surorile Dashwood în zilele noastre, în peisajul modern în care se strecoară drogurile, abuzurile, internetul și depresia… Ea rescrie cu talent cele mai importante scene din romanul celebru al lui Jane Austen.
3. 19 mai 2017 Înșelătoria – Mary Balogh (Deceived – 1993)
Lady Elizabeth Ward este răpită cu brutalitate din fața bisericii chiar în ziua în care trebuia să se căsătorească. Tânăra încearcă să scape, se aruncă din trăsură, dar cade și se lovește puternic la cap. Din acel moment nu își mai aduce aminte nimic, iar viața ei se transformă într-o mare înșelătorie…
4. 26 mai 2017 Până când moartea ne va despărți – Amanda Quick (‘Til Death Do Us Part – 2016)
Amanda ne poftește înapoi în timp, în Londra Victoriană, la poarta agenției matrimoniale condusă de Calista Langley. Când tânăra femeie începe să primească daruri potrivite pentru o văduvă, inclusiv un set de bijuterii cu cristale negre gravate cu inițialele ei, ea începe să se întrebe cine i-ar putea dori moartea?!!!
Sursa: Libertatea pentru femei

About Author

12 comentarii

  1. Ecoul vostru! Și eu le iau pe cele ce Nora, Mary și Amanda, cu siguranță. Încă nu m-am decis în privința cărții de Johanna Trollope.

  2. Raluca Nicoara on

    De fiecare data caut numele lui Jill Shalvis in listele cu cartile ce vor urma sa apara in aceasta colectie!

Spune-ți părerea!