Colecția Cărți Romantice mai 2020

4

Colecția Cărți Romantice mai 2020

Romanele care vor apărea în colecția LIRA în luna MAI 2020
Primul volum al unei serii noi, „Wynette,Texas“.
Ea e frumoasa și răsfățata Francesca Day, acum ruinată. El, seducătorul Dallie Beaudine. Două personaje incredibile și o poveste de iubire emoționantă, amuzantă, irezistibilă.
Volumul cu nr. 4 din seria „Familia O’Hurley“, după CURAJUL DE A IUBI, apărut pe 06 martie.
Cărțile apar vinerea la chioșcuri, la prețul de 13,99 lei.

Cărțile apărute la Editura Litera / Lira în colecția Cărți Romantice pot fi comandate pe litera.ro, elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro, carturesti.ro

Cărțile autoarei Susan Elizabeth Phillips pot fi comandate din librăriile on-line litera.ro, libris.ro, elefant.ro, librariadelfin.ro, librarie.net, emag.ro

Cărțile autoarei Nora Roberts pot fi comandate pe elefant.rolibris.ro, litera.ro, librarie.netemag.rocartepedia.ro, carturesti.ro, dol.ro, librariadelfin.rolibrex.ro

Listă cărți apărute în Colecția Cărți Romantice ordonate după autor și serii

Recenzii și prezentări cărți din colecția Cărți Romantice

About Author

4 comentarii

 1. Multumesc pentru informatie !
  Salut reluarea acestei activitati a editurii ! Mi-a trecut prin minte gandul ca s-ar putea sa pierdem aceasta oportunitate de a ne bucura de carti noi.
  Insa nu pot sa nu adaug ca scumpirea este dureroasa la orice produs, dar la carti este ceva mai rau pentru ca nu toata lumea considera justificata aceasta cheltuiala si iubitorii de lectura cu venituri nu prea mari trebuie sa lupte pentru fiecare achizitie si sa planga de ciuda cand nu pot cumpara tot ce isi doresc.
  Dar asta-i viata !

 2. Un cetatean on

  E bine ca reintram in normal, dar cu scumpiri de 40%, ca in cazul de fata, nu revenim la normal; veniturile nu au crescut cu 40%; ar fi de inteles o scumpire, dar nu in procentul acesta; vânzările vor scădea, negreșit! În acest caz ne vom reorienta!

 3. Moale Oana on

  Este foarte adevarat! Pentru unele presoane aceste noi preturi sunt foarte mari, mai ales in contextul economico-pandemic actual. Imi pare rau sa o spun, dar achizitiile vor fi mult limitate. De aceea ne vom baza pe recenziile publicate de dvs., pentru care va multumim.

 4. Alina Mihaela on

  Sunt total de acord cu cele de mai sus!! Mi se pare chiar puțin „prea de tot” o creștere cu 40 %… e prea mult. Voi lua a patra carte din seria de Nora Roberts, după care experiența noastră împreună va lua sfârșit. Au fost trei ani frumoși în care am cumpărat periodic, dar ce-i prea mult e prea mult!! Sincer, sunt revoltată și dezamăgită!

Spune-ți părerea!