Delicatese Literare
Colectia Carti Romantice

Colecția Cărți Romantice mai 2022

Colecția Cărți Romantice mai 2022

Ne face plăcere să vă prezentăm romanele pe care Editura Litera le va publica în colecția LIRA în luna MAI 2022, romane disponibile la punctele de difuzare a presei din țară, la prețul de 15,99 lei:

– 06.05 INGREDIENTUL SECRET AL IUBIRII (It Happened One Autumn – 2005) de Lisa Kleypas, al doilea volum al seriei „În căutarea unui soț“, după SECRETELE UNEI NOPȚI, publicat în luna martie.

Felul dezinvolt al americancei Lillian Bowman este dezaprobat la bal, în special de Marcus, cel mai vânat aristocrat al Londrei. Dar Marcus o ia în brațe în grădină și săruturile ei ademenitoare îi stârnesc o pasiune arzătoare. Poate să-și ia o mireasă atât de nepotrivită?

Schyler Crandall se întoarce după mulți ani acasă în Heaven, Louisiana la o familie aflată în conflict, un imperiu forestier în pragul dezastrului, secrete ascunse și pasiuni interzise. Și va trebui să înfrunte trecutul pentru a readuce liniștea în oraș și în inima sa.

Primul volum al seriei „Providence Falls“.
În 1844, Irlanda, Liam s-a îndrăgostit de timida și naiva Cora și a schimbat fără să vrea viitorul. După mai bine de un secol, Liam se trezește reunit cu iubita lui Cora în Providence Falls, Carolina de Nord și vrea să o facă să se îndrăgostească de bărbatul cu care trebuia să se căsătorească înainte ca Liam să intervină. Însă această Cora este o polițistă independentă și nu-și amintește de viețile lor anterioare. Liam o vrea pe Cora pentru el, dar trebuie să aleagă între un moment furat în timp sau o eternitate de condamnare.

Al doilea volum al seriei „Secrete mortale“, după AMINTIRI REPRIMATE, publicat în luna aprilie.
În urmă cu trei ani, Emma, fiica lui Alec și Raegan a fost răpită dintr-un parc și n-a mai fost găsit, iar căsnicia lor s-a destrămat. După trei ani ei tot încearcă să o găsească; scânteia dintre ei se reaprinde într-o pasiune arzătoare și își dau seama că au nevoie unul de celălalt mai mult ca niciodată.

Sursa: Cărți Romantice

Cărțile apărute la Editura Litera/ Lira în colecția Cărți Romantice pot fi comandate pe litera.ro, elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro, carturesti.ro, librariadelfin.ro

Listă cărţi apărute în Colecţia Cărţi Romantice ordonate după autor şi serii

Recenzii și prezentări cărți din colecția Cărți Romantice

Spune-ți părerea!