Colectia Carti Romantice martie 2016

23

În luna martie, vom descoperi noi povești de dragoste în colecția Cărți Romantice, cu eroine puternice, înflăcărate și pasionale. 

 1. ”Amețitor ca vinul” de Nora Roberts  – 4 martie 2016 (The Villa)

De zeci de ani, vinurile familiei Giambelli sunt recunoscute în întreaga lume. Dar afacerea de familie are nevoie de un suflu nou, iar Tereza Giambelli se hotărăște să își unească eforturile cu un alt producător renumit, MacMillan. Decizia ei va provoca o adevărată furtună în viața ei și a fiicei sale. Pentru că nu doar vinul trebuie apărat, ci și inimile celor două femei!

246. ”Ademenirea unui sfânt” de Mary Jo Putney – 11 martie 2016 (Not Always a Saint – The Lost Lords #7)

După moartea iubitei sale, Daniel Herbert s-a refugiat în muncă și în studiul medicinii. Toată lumea îl consideră un sfânt pentru dedicația cu care îi ajută pe cei în suferință. El vrea să își urmeze cariera, dar averea și titlul îl obligă să își caute totuși o soție.

 1. ”Cheia misterelor” de Amanda Quick – 18 martie 2016 (Copper Beach – Dark Legacy #1)

Zvonurile spun că un document foarte vechi, în care se găsesc secrete teribile din alchimie, a apărut pe piața neagră și poate cădea în mâinile unor oameni periculoși. Abby, care este înzestrată cu abilități paranormale, simte că se apropie dezastrul și face tot posibilul să îl prevină. Se aventurează în locuri periculoase, dar nu se gândește nicio clipă că și inima ei poate fi în pericol!

 1. ”Supliciul de la Notre Dame” de Anne Golon – 25 martie 2016 (Angélique)

În cel de al patrulea volum din seria dedicată celebrei Angelica, frumoasa femeie se zbate să își salveze de la moarte soțul, acuzat că face aur cu ajutorul diavolului. Abandonată de toți cei care ar fi putut să o ajute, Angelica trece prin clipe de coșmar…

Sursa: Cărți Romantice și Libertatea pentru femei

About Author

23 de comentarii

 1. Primele trei ma tenteaza! Cea de Nora Roberts e printre putinele care imi lipsesc ale acestei autoare, asa ca ma bucur ca apare!
  De Anne Golon nu am nici o carte din seria asta, si nici nu am citit niciuna…

  • Și eu tot pe primele trei le aștept cu nerăbdare! Mai ales că apare a șaptea carte din seria Lorzilor pierduți a lui Mary Jo Putney, din care le-am citit pe primele șase. Cartea de Amanda Quick e prima dintr-o serie nouă, iar cartea de Nora Roberts nu o aveam, așa că e binevenită

  • Deci si eu am aceeasi parere vis a vis de GOLON, mai ales ca o alta editura a mai publicat seria Angelique dar impartite in mai multe volume si nici nu stiu cate se regasesc in noua carte.

 2. Multumesc! Partea buna e ca voi lua doar 2 carti, deci am sa fac putina economie :). Cat despre Golon…am citi celelalte 3 carti din serie, dar nu mi-au placut deloc

Spune-ți părerea!