Delicatese Literare
Colectia Carti Romantice

Colectia Carti Romantice martie 2016

În luna martie, vom descoperi noi povești de dragoste în colecția Cărți Romantice, cu eroine puternice, înflăcărate și pasionale. 

  1. ”Amețitor ca vinul” de Nora Roberts  – 4 martie 2016 (The Villa)

De zeci de ani, vinurile familiei Giambelli sunt recunoscute în întreaga lume. Dar afacerea de familie are nevoie de un suflu nou, iar Tereza Giambelli se hotărăște să își unească eforturile cu un alt producător renumit, MacMillan. Decizia ei va provoca o adevărată furtună în viața ei și a fiicei sale. Pentru că nu doar vinul trebuie apărat, ci și inimile celor două femei!

246. ”Ademenirea unui sfânt” de Mary Jo Putney – 11 martie 2016 (Not Always a Saint – The Lost Lords #7)

După moartea iubitei sale, Daniel Herbert s-a refugiat în muncă și în studiul medicinii. Toată lumea îl consideră un sfânt pentru dedicația cu care îi ajută pe cei în suferință. El vrea să își urmeze cariera, dar averea și titlul îl obligă să își caute totuși o soție.

  1. ”Cheia misterelor” de Amanda Quick – 18 martie 2016 (Copper Beach – Dark Legacy #1)

Zvonurile spun că un document foarte vechi, în care se găsesc secrete teribile din alchimie, a apărut pe piața neagră și poate cădea în mâinile unor oameni periculoși. Abby, care este înzestrată cu abilități paranormale, simte că se apropie dezastrul și face tot posibilul să îl prevină. Se aventurează în locuri periculoase, dar nu se gândește nicio clipă că și inima ei poate fi în pericol!

  1. ”Supliciul de la Notre Dame” de Anne Golon – 25 martie 2016 (Angélique)

În cel de al patrulea volum din seria dedicată celebrei Angelica, frumoasa femeie se zbate să își salveze de la moarte soțul, acuzat că face aur cu ajutorul diavolului. Abandonată de toți cei care ar fi putut să o ajute, Angelica trece prin clipe de coșmar…

Sursa: Cărți Romantice și Libertatea pentru femei

23 Comments

Spune-ți părerea!