Delicatese Literare
Colectia Carti Romantice

Colecția Cărți Romantice martie 2021

Bună dimineața, ne face plăcere să vă anunțăm romanele care vor apărea în colecția LIRA – Cărți romantice în luna MARTIE, cărți care apar vineri la toate punctele de difuzare a presei:

 

După dispariția inexplicabilă a mamei sale, fotografa Jo Ellen Hathaway a petrecut mulți ani singură pe o insulă. Acum primește de la o persoană necunoscută imagini șocante cu mama ei, goală, frumoasă și moartă. Cu ajutorul lui Nathan Delaney, Jo speră să afle adevărul despre trecutul tragic.

 

Volumul cu nr. 3 al seriei „Căsătorie cu un milionar“, după CAPCANA CĂSNICIEI apărut în luna noiembrie.
Carina Conte s-a îndrăgostit de Max Grey în adolescență. Acum Max, CEO la compania fratelui ei, nu pare să-i dea atenție. Însă la o conferință din Las Vegas petrec o noapte fierbinte și sunt prinși de mama ei, iar Max e silit să o ia în căsătorie, deși nu-și dorește asta. Certuri, despărțiri și împăcări într-un nou roman plin de pasiune.

 

Primul volum al unei serii noi „Scoțieni scandaloși“.
Lady Charlotte Hanover și-a pierdut logodnicul într-un duel și este înconjurată de pretendenți. Însă nu este atrasă decât de scoțianul Ranulf MacLawry, la fel de periculos în sala de bal ca și în luptă, dar seducător.

 

Volumul cu nr. 5 al seriei „Rebeli de odinioară“, după ODISEEA DRAGOSTEI, apărut în urmă cu un an.
Lucas Mandeville a purtat bătălii în largul mării și a stat mulți ani la închisoare. Iar în această noapte, într-o sală de bal, o invită la dans pe Kendra Douglas, care a scandalizat societatea cu divorțul ei. Lucas se oferă să o ajute în găsirea dovezilor pentru a-și recâștiga reputația și fiul ei iubit, iar cei doi vor cădea în mrejele unei iubiri izbăvitoare.

 

💔Iubiri interzise, suspans și pasiune fără limite!

 

Sursa: Cărți Romantice

Spune-ți părerea!