Delicatese Literare
Colectia Carti Romantice

Colecția Cărți Romantice martie 2022

Colecția Cărți Romantice martie 2022

Ne face plăcere să vă prezentăm romanele pe care Editura Litera le va publica în colecția LIRA în luna MARTIE 2022, romane disponibile la punctele de difuzare a presei din țară, la prețul de 15,99 lei:

– 04.03 O VIAȚĂ CU TINE (Bayou Baby – 2020) de Lexi Blake

Al doilea volum al seriei „Butterfly Bayou“ după CURAJUL UNUI NOU ÎNCEPUT, publicat anul trecut.

Seraphina Guidry mamă tânără, singură, își construiește propria afacere, dorindu-și o viață netulburată de vreo altă iubire.

Harrison Jefferys ajunge în micul orășel pentru a relua legătura cu familia. O cunoaște și se îndrăgostește de Seraphina, dar un secret din trecutul ei împarte comunitatea în două. Însă Harry știe că trebuie să-și urmeze inima…

– 11.03 RIVALITATE (Private Scandals – 1993) de Nora Roberts

Deanna Reynolds, jurnalistă la un mic post TV, o are ca mentor pe Angela Perkins, starul talk-show-urilor. Reporterul charismatic Finn Rileyis, fostul iubit al Angelei, care ar face orice pentru a transmite un reportaj live, este fascinat de Deanna, ceea ce alimentează gelozia Angelei. Rivalitatea lor se transformă într-un război în afara ecranului. O poveste plină de suspans și de pasiune.

– 18.03 FLIRTÂND CU PERICOLUL (Flirting With Danger – 2005) de Suzanne Enoch

Primul volum al seriei „Samantha Jellicoe“.

Samantha Jellicoe încearcă să fure un obiect valoros dintr-o vilă din Palm Beach, dar o bombă explodează, un paznic este ucis și Sam ajunge să-l salveze pe milionarul Richard Addison.

O poveste palpitantă despre o hoață care trebuie să demonstreze că nu este o criminală și milionarul care se îndrăgostește de ea.

– 25.03 SECRETELE UNEI NOPȚI (Secrets of a Summer Night – 2004) de Lisa Kleypas

O nouă autoare în această colecție și primul volum al tetralogiei „Wallflowers“.

Annabelle Peyton trebuie să se căsătorească cu un nobil pentru a-și salva familia de la dezastru. Din păcate, bogatul Simon Hunt o vrea doar ca amantă. Ca să o ajute, prietenele vor să-i întindă o cursă unui gentleman potrivit pentru ea. Dar într-o noapte de vară Annabelle descoperă că dragostea este cel mai periculos joc dintre toate.

One Comment

  • Oli

    ”Rivalitate” de Nora Roberts a apărut și la Editura Miron, sub titlul ”Scandaluri intime”, iar ”Secretele unei nopți” de Lisa Kleypas a apărut de asemenea la Editura Miron, sub titlul ”Secretul unei nopți de vară”.

Spune-ți părerea!