Delicatese Literare
Colectia Carti Romantice

Colecția Cărți Romantice noiembrie 2019

Colecția Cărți Romantice noiembrie 2019

Secrete și iubiri interzise în cărțile romantice ale lunii noiembrie

Claire Banning își îndeplinește visul suprem al unei debutante în înalta societate -– acela de a se căsători cu un aristocrat bogat și de familie bună. Însă, curând, își dă seama că realitatea este foarte diferită de ceea ce-și închipuise ea că va fi mariajul. Îndurerată și cumplit de singură, Claire nu are ce face decât să-și joace rolul pe care societatea i-l cere, fără să mai aibă speranțe pentru o viață fericită. Însă, în timpul unei călătorii spre domeniul soțului ei, este răpită și astfel existența ei ia o turnură cu totul neașteptată.
După moartea soțului ei, Elizabeth Overfield revine la petrecerile din înalta societate londoneză pentru a-și găsi un alt soț convenabil. Iar la o petrecere de Crăciun o atrage în mod deosebit Colin Handrich, lordul Hodges. Atracția este reciprocă și amândoi sunt în căutare de parteneri. Toate bune și frumoase, dacă tânărul lord nu ar fi cu 9 ani mai tânăr decât Elizabeth.
Jack Lancaster este unul dintre cei mai buni consultanți ai FBI, iar abilitatea lui aproape paranormală de a pătrunde în mintea criminalilor i-a adus o reputație solidă. Jack se ocupă întotdeauna de cele mai dificile dintre cele mai dificile cazuri, aproape imposibil de rezolvat de către polițiști. Iar cel mai greu dintre toate este un caz care îl vizează personal. Un mare mister și un criminal ingenios te va ține cu sufletul la gură.
Primul volum din seria ‘Regilor Bourbon‘ urmărește destinul lui Lizzie King, fiica grădinarului șef al familiei Bradford. Condiția ei socială nu i-ar fi permis niciodată să se apropie de vlăstarele Bradford și nici ea nu se aștepta să se îndrăgostească iremediabil de Tulane. Aproape că își distruge viața și intră într-o lume unde numai cei puternici și lipsiți de scrupule pot supraviețui.
Emily Portsman are un secret și trebuie să fie deosebit de atentă să nu i-l afle nimeni. Este destul de riscant ca o guvernantă de familie bună să lucreze la Clubul Tantalus, dar poate fi un loc bun să se ascundă de un bărbat din trecutul ei, care ar face totul să îi distrugă prezentul.

Sursă: Libertatea pentru femei

Cărțile apărute la Editura Litera / Lira în colecția Cărți Romantice pot fi comandate pe litera.ro, elefant.ro, libris.ro, librarie.net, cartepedia.ro

Cărțile autoarei Karen Robards pot fi comandate pe libris.ro, elefant.ro, librarie.net, cartepedia.ro, targulcartii.ro

Cărțile autoarei Mary Balogh pot fi comandate pe libris.ro, elefant.ro, librarie.net, emag.ro, carturesti.ro, cartepedia.ro

Cărțile autoarei Amanda Quick pot fi comandate pe elefant.ro, libris.ro, librarie.net, cartepedia.ro, carturesti.ro, emag.ro

Cărțile autoarei J.R. Ward pot fi comandate pe librarie.net, libris.ro, elefant.ro, cartepedia.ro, carturesti.ro

Listă cărți apărute în Colecția Cărți Romantice ordonate după autor și serii

Recenzii și prezentări cărți din colecția Cărți Romantice

3 Comments

  • Jude Greenbriar Duarte - The Queen of Elfhame in Exile

    Pe bune? Se traduce seria Bourbon Kings de J R Ward? Oare nu vor sa traduca ei seria Fratia Pumnalului Negru oare? Va Rog care locuiti in Bucuresti si intrati in libraria celor de la Litera sa intrebati daca nu vor sa o traduca ei seria … cei de la Leda au fost neseriosi, plus stiu sigur ca foarte multi ar vrea seria tradusa si cei de la Litera sunt cunoscuti pentru serii Fantasy gen A Discovery of Witches, Night House, care personajele ca si in seria The Brotherhood of the Black Dagger sunt tot vampiri si mai nou seria Lui Jennifer L Armentrout, The Dark Elements – Elementele Intunecate si daca s-ar aduce vorba ca sa inceput deja a se traduce la o alta editura si altii nu o vor prelua tin sa spun ca sa mai intamplat cu o serie scrisa de Kelly Armstrong si anume seria The Otherworld la noi tradusa ca si Femei din alta lume, primele doua volume; Vol I Prima Luna Plina si respectiv Vol II A Doua Luna Plina au fost traduse de catre Tritonic in care personajul Principal fiind Elena Michaels, ea fiind she werewolf – femeie varcolac si sa facut si un serial pe seama cartilor in Canada serialul se numeste Bitten = Muscata dupa numele primului vol in limba materna si seria sa continuat cu inca un volum la Editura Leda cu numele de Magie de Doi Bani in care aici pers. principal il are o vrajitoare pe nume Paige Winterbourne si inca un exemplu si anume romanul de sine statator Circul Noptii tradus atat de Corint prima data cat si cei de la Editura Art a doua oara deci nu ar fi o problema, deci? Cei care sunteti aproape de ei, sugerati-le asta celor de la Litera caci incercarea moarte nu are, desigur cei care doresc seria ca si mine, eu am incercat mai demult sa le trimit un mesaj pe FB sa intreb cand vor traduce ultimul vol din seria Hush Hush dar nu mi-au raspuns si eu nu sunt din capitala din pacate, nu pot sa ii intreb direct poate voi care sunteti pe aproape si rezonati cu mine rog sa intrebati careva … cei de la Leda sunt de-a dreptul neseriosi si fara pic de rusine au lasat atatea serii neterminate nu e ca si cum nu s-ar fi cumparat daca s-ar fi tradus … cu multe serii au facut asa gen The Southern Vampire Mysteries, TVD, Fever Series, PLL, TLG, etc… Inca ceva si anume oare nu se vor mai traduce carti de la autoarea Jo Beaverly? … ar fi trebuit continuata seria The Company of Rogues.Multumesc anticipat.

Spune-ți părerea!