Colecția Cărți Romantice noiembrie 2020

3
Ne face plăcere să vă anunțăm romanele care vor fi publicate în colecția LIRA, în luna noiembrie, romane disponibile la punctele de difuzare a presei, în fiecare zi de vineri:
O nouă autoare și un volum a cărui acțiune se petrece în Australia anilor 1920. Patru surori care au fost întotdeauna apropiate, mereu fericite, pleacă de acasă pentru a se pregăti ca asistente medicale, dar Marea Criză schimbă lumea din jurul lor. Vor găsi independența pe care o doresc? Sau viața – ca și dragostea – este mereu dulce-amăruie?
Volumul al doilea al seriei „Căsătorie cu un milionar”, după JOCUL CU FOCUL, publicat în luna septembrie.
Pentru a satisface dorințele răposatului său tată, miliardarul Michael Conte trebuie să găsească repede o mireasă astfel încât sora lui să se poată căsători. Maggie Ryan va juca rolul logodnicei sale în timpul călătoriei la Milano pentru o ședință foto. Ar putea fi căsătoria cea mai atrăgătoare capcană dintre toate?
Un volum mai vechi al autoarei, în care americanca Serenity Smith se îndrăgostește de Cristophe, vărul ei francez enigmatic și gelos, care însă n-o privește cu ochi buni pe ea și pe părinții ei.
  • 27.11. ALĂTURI DE TINE de Sherryl Woods (Beach Lane – 2011)
Volumul cu nr. 7 al seriei „Chesapeake Shores”, după GOLFUL PASIUNII, apărut în luna august.
Susie O’Brien și Mack Franklin petrec împreună fiecare minut liber. Dar Mack își pierde slujba, iar Susie se confruntă cu un diagnostic devastator. Însă vor face față provocărilor atât timp cât se au unul pe celălalt.
📚Povești emoționante, pline de pasiune, o avalanșă de trăiri și de sentimente!
Sursa: Cărți Romantice

Cărțile apărute la Editura Litera / Lira în colecția Cărți Romantice pot fi comandate pe litera.ro, elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro, carturesti.ro

Cărțile autoarei Colleen McCullough  pot fi comandate pe elefant.rolibrarie.net

Cărțile autoarei Nora Roberts pot fi comandate pe elefant.rolibris.ro, litera.ro, librarie.netemag.rocartepedia.ro, carturesti.ro, dol.ro, librariadelfin.rolibrex.ro

Listă cărţi apărute în Colecţia Cărţi Romantice ordonate după autor şi serii

Recenzii și prezentări cărți din colecția Cărți Romantice

About Author

3 comentarii

Spune-ți părerea!