Delicatese Literare
Colectia Carti Romantice

Colecția Cărți Romantice noiembrie 2022

Colecția Cărți Romantice noiembrie 2022

Ne face plăcere să vă prezentăm romanele pe care Editura Litera le va publica în colecția Cărți Romantice / Lira în luna noiembrie 2022, romane disponibile la punctele de difuzare a presei din țară.

Cărțile apar bilunar și vor fi disponibile la chioșcurile din toată țara la prețul de 19.99 lei.

O nouă autoare și un roman contemporan, de sine-stătător.

Didi Laing și-a întâlnit prima dragoste, Shay Mason, într-o vizită magică de iarnă la Veneția. Timp de șase luni după aceea, au fost fericiți împreună. Dar după un eveniment șocant, Shay a dispărut. După 13 ani, din senin, Shay se întoarce acasă pentru a îndeplini dorința tatălui său lăsată pe patul de moarte și-i dă peste cap viața lui Didi…

Al treilea volum al seriei Smythe Smith, după O ASTFEL DE NOAPTE.

Hugh și Sarah se urăsc. El este un matematician genial cu un picior rănit grav într-un duel care aproape că i-a distrus familia lui Sarah. Nu ar putea niciodată să curteze o femeie ca ea, cu atât mai puțin să viseze să se căsătorească cu ea. Dar când un sărut duce la două, trei și patru săruturi, matematicianul poate pierde socoteala, iar doamna poate, pentru prima dată, să rămână fără cuvinte…

Din păcate, ne luăm rămas bun de la colecția ALMA – Iubiri de poveste, după mai bine de 9 ani de la lansare. Ultimul volum publicat, cel cu nr. 471, a apărut pe 24 octombrie: DRAGOSTE ȘI UMBRE, de Teresa Medeiros.

Colecțiile apar și dispar, însă iubirile de poveste sunt nepieritoare!

Sursa: Cărți Romantice

Cărțile apărute la Editura Litera/ Lira în colecția Cărți Romantice pot fi comandate pe litera.ro, elefant.ro, libris.ro, librarie.net, cartepedia.ro, carturesti.ro, librariadelfin.ro

Cărțile autoarei Julia Quinn pot fi comandate pe litera.ro, librariadelfin.ro, libris.ro, elefant.ro, librarie.net, emag.ro

Listă cărţi apărute în Colecţia Cărţi Romantice ordonate după autor şi serii

Recenzii și prezentări cărți din colecția Cărți Romantice

5 Comments

 • Dana Chisăliță

  Mare păcat că nu ne vom bucura mai departe de colecția Iubiri de poveste. Eu o să le simt lipsa. Mi-au făcut zilele mai frumoase.

 • Suta Maria

  Cred și eu, ca mulți iubitori ai acestei colecții, că sunteți datori cititorilor voștri cu continuarea seriilor neterminate.
  Și multumiri pentru ceea ce ați facut până acum.

  • Daniela Stefan

   Și eu sunt dezamagita ca ati oprit publicarea acestor romane. Nu le-am luat de la început, dar apoi am făcut tot posibilul sa le găsesc pe toate după ce mi’a căzut unul în mana. As vrea sa luați în considerare reluarea publicarii lor, măcar pentru a termina seriile începute.

 • Oli

  Dupa cum a anuntat editura, publicarea cartilor romantice va continua, dar din 2023 vor fi alte in colectii, in hainute noi, cu un nou format si grafica. Si noi speram la continuarea seriilor incepute.

Spune-ți părerea!