Colectia Carti Romantice octombrie 2016

14
În luna octombrie va continua saga MacGregor, scrisă de Nora Roberts, și vom descoperi unul dintre cele mai noi romane publicate de Sandra Brown. Iar Susan Phillips și Amanda Quick ne aduc aminte cât de puternice și ispititoare devin femeile când iubesc!
1. ”Mâna câștigătoare” de Nora Roberts – 7 octombrie 2016 (The Winning Hand)
Darcy Wallace fuge de acasă cu 10 dolari în buzunar și își încearcă norocul la cazino. Ca prin minune, câștigă o sumă fabuloasă și poate să își refacă viața. Dar nici nu știe ce pericol o așteaptă! Singurul ei sprijin pare a fi Robert MacGregor Blade, iar Nora Roberts e oferă cea de a șaptea poveste din seria MacGregor.
 2. ”Dragoste sub presiune” de Sandra Brown – 14 octombrie 2016 (Friction)
Legături de familie și atracție interzisă… o combinație care face imbatabilă orice carte semnată de Sandra Brown. Iar povestea lui Crawford Hunt, care încearcă să își recupereze fiica și să țină piept unui asasin periculos, te va ține cu sufletul la gură. Este unul dintre cele mai noi romane ale sale, publicate în America în 2015.
3. ”Amintiri de neuitat” de Susan E. Phillips – 21 octombrie 2016 (Ain’t She Sweet?)
Suger Beth se întoarce în orașul natal din Mississippi disperată, fără niciun sfanț, dar prea mândră pentru a-și recunoaște înfrângerea. Numai că dușmanii din trecut abia așteaptă să se răzbune. Și printre ei se numără și bărbatul căruia i-a distrus cariera… dar între cei doi lucrurile sunt mult mai complicate decât credeau…
4. ”Talente ascunse” de Amanda Quick – 28 octombrie 2016 (Hidden Talents)
Serenity nu știe o boabă despre afaceri, dar trebuie să învețe să facă profit. Când îl întâlnește pe Caleb, își dă seama că are o șansă să ajungă unde vrea… dar nu își dă seama de toate ”talentele lui ascunse”.
Sursa: Libertatea pentru femei

About Author

14 comentarii

  1. Nu pot sa cred!Sunt foarte incantata de aceste titluri si cu siguranta am sa le cumpar pe toate.Primele doua imi merg direct la suflet iar urmatoarele imi par destul de tentante.

  2. Eu le iau pe toate! Presimt că mă va încânta cartea de Susan E. Philips, are un stil plin de umor. Iar Sandra Brown, Nora Roberts și Amanda Quick sunt printre autoarele mele preferate, așa că nu le voi rata

  3. Frumoase titluri! Si la Iubiri de poveste, si la Carti Romantice avem carti de top in luna octombrie!
    Trei din patru vor fi ale mele!

  4. Fratiloiu Dorina Petronela on

    Nici eu nu ma las mai prejos, toate patru si la mine. Si cea de Philips pare bunicica, asa ca o testam!!!

Spune-ți părerea!