Delicatese Literare
Colectia Carti Romantice

Colecția Cărți Romantice octombrie 2020

Colecția Cărți Romantice octombrie 2020

Ne face plăcere să vă anunțăm romanele pe care le vom publica în luna OCTOMBRIE în colecția LIRA, cărți care de distribuie în fiecare vineri la toate punctele de difuzare a presei:

– 02.10 STRĂINUL DIN OGLINDĂ de Sidney SheldonA Stranger In The Mirror – 1976)

Sub imaginea lui Toby, un superstar amuzant, care poate avea orice femeie, se ascunde un bărbat singuratic. Jill este o vedetă senzuală, cu un trecut întunecat și misterios și are o ambiție chiar mai mare decât Toby. Împreună ei domină Hollywoodul. Roman care a fost ecranizat.

– 09.10 VALEA UMBRELOR de Nora Roberts (Montana Sky – 1997)

Jack Mercy moare, lăsând în urmă o fermă de 20 de milioane de dolari. Pentru a o moșteni, fiicele lui trebuie să stea împreună acolo timp de un an. Doar că nu se cunosc între ele, fiecare având o altă mamă, iar acum trebuie să trăiască ca o familie, să se protejeze de pericol, unite împotriva unui dușman comun. Roman care a fost ecranizat.

– 16.10 CE-AM FĂCUT PENTRU DRAGOSTE de Susan Elizabeth Phillips (What I Did for Love – 2009)

Volumul cu nr. 4 al seriei „Pasiuni texane”, după PRIMA DOAMNĂ, apărut în luna iulie.
Georgie York, o actriță fără noroc, eroină a filmelor romantice, abandonată de soțul ei, îl întâlnește în Vegas pe Bram, fostul ei partener și înainte să-și dea seama, are parte de o căsătorie falsă cu un soț fals. Oare s-a căsătorit cu diavolul însuși? Doi dușmani se găsesc lucrând fără scenariu într-un oraș în care lumina reflectoarelor strălucește … și unde cele mai puternice emoții pot purta deghizări uimitoare.

– 23.10 TRĂDARE LA BELLA TERRA de Christina Dodd (Betrayal – 2012)

Volumul cu nr. 3 al seriei „Bella Terra”, după RĂZBUNARE LA BELLA TERRA, apărut la sfârșitul lunii august.
La nouăsprezece ani, Noah Di Luca era băiatul de aur al Bella Terra care a cunoscut prima iubire în brațele lui Penelope, apoi a părăsit-o. După nouă ani, Penelope se întoarce, fără să-și imagineze că-l va revedea pe Noah sau că o privire va reaprinde pasiunea dintre ei. Penelope trebuie să aibă din nou încredere în bărbatul care a trădat-o, iar dragostea poate fi cea mai periculoasă alegere dintre toate.

– 30.10 NEBUN DE IUBIRE de Marie Force (Fool for Love – 2018)

Al doilea volum al seriei „Insula Gansett,” după SĂ CREZI ÎN DRAGOSTE, roman care apare vineri, 18 septembrie.
Joe Cantrell, proprietarul companiei de feriboturi o iubește pe Janey McCarthy dintotdeauna, însă aceasta e logodită. Dar Janey rupe logodna și petrece câteva zile pe continent cu Joe – pe care ea îl numește „al cincilea frate”. Vor rămâne doar prieteni, sau Joe va profita de această ocazie pentru a-i arăta lui Janey ce ar putea avea împreună? 

Sursa: Cărți Romantice

Cărțile apărute la Editura Litera / Lira în colecția Cărți Romantice pot fi comandate pe litera.ro, elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro, carturesti.ro

Cărțile autorului Sidney Sheldon pot fi comandate pe elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro, carturesti.ro, librariadelfin.ro

Cărțile autoarei Nora Roberts pot fi comandate pe elefant.rolibris.ro, litera.ro, librarie.netemag.rocartepedia.ro, carturesti.ro, dol.ro, librariadelfin.rolibrex.ro

Cărțile autoarei Susan Elizabeth Phillips pot fi comandate din librăriile on-line litera.ro, libris.ro, elefant.ro, librariadelfin.ro, librarie.net, emag.ro

Recenzii și prezentări cărți din colecția Cărți Romantice

2 Comments

Spune-ți părerea!