Colectia Cele mai frumoase romane de dragoste (Editura Litera) continua!

4

Colecția Cele mai frumoase romane de dragoste (Editura Litera) continuă!

În fiecare luni, începând cu 04.09.2017 puteți achiziționa de la chioșcurile de ziare noile romane din colecția Cele mai frumoase romane de dragoste la prețul de 14.99 lei.
  • Secretul orhideei de Lucinda Riley – 4 septembrie 2017

Face parte din seria romanelor de ficțiune scrise de celebra scriitoare britanică. 
Este o carte sfâșietoare, care te duce înapoi, în timp, într-o Europă devastată de război, pe urmele unei povești de iubire de mult apuse.
Personajul principal, Julia Forrester descoperă un jurnal vechi și pleacă în căutarea bunicii ei, pentru a afla adevărul despre o iubire care aproape că a distrus Wharton Park, domeniul familiei unde bunicul ei cultiva plante exotice.
Astfel, Julia este purtată înapoi în timp, în lumea Oliviei și a lui Harry Crawford, un tânăr cuplu, al cărui destin se va răsfrânge în chip tragic asupra generațiilor viitoare.
  • Bel-Ami de Guy de Maupassant – 11 septembrie 2017

Cel de-al doilea roman al lui Guy de Maupassant spune povestea lui Georges Duroy de Cantel, poreclit „Bel-Ami” de către admiratoarele sale, un tânăr ambițios și fără scrupule, și a ascensiunii sale sociale în Parisul de la sfârșitul secolului al XIX-lea. Departe însă de a fi un simplu roman de dragoste, Bel-Ami este un roman de moravuri, o carte despre bani, sex și putere, o satiră a lumii finanțelor, afectată de scandalurile provocate de ciocnirea dintre afaceri și politică, dar și a lumii jurnalismului. Bel-Ami este cel mai bun roman al lui Maupassant și unul dintre cele mai citite romane franceze din toate timpurile.

 

 

  • Idila capitanului Corelli de Louis de Bernieres – 18 septembrie 2017

Insula Cefalonia este un colț de lume idilic, populat cu oameni care trăiesc după obiceiuri străvechi, într-o pace și armonie ce par de neclintit. Peste ea se abate însă războiul și, în 1941, debarcă aici trupele italiene. Astfel, mai multe personaje sunt prinse în vârtejul amețitor al istoriei. Printre ele, Pelagia, o tânără frumoasă și încăpățânată, și cei doi bărbați care doresc să o cucerească: Mandras, un pescar blând devenit partizan, și căpitanul Corelli, un fermecător ofițer italian, îndrăgostit iremediabil de Pelagia.
Beneficiind de o ecranizare celebră, cu Nicolas Cage și Penelope Cruz în rolurile principale, Idila căpitanului Corelli este „un roman emoţionant, plin de umor, ce pendulează cu fineţe între bucurie şi tristeţe, vieţi personale şi istorie…” (The Observer)

 

  • Cartea nuntii de G. Calinescu – 25 septembrie 2017

  • Poveste de iubire. Povestea lui Oliver de Erich Segal – 2 octombrie 2017

  • Varsta ingrata de Henry James – 9 octombrie 2017

  • Podurile din Madison County. Intoarcerea in Madison County de Robert James Waller – 16 octombrie 2017

  • Ratiune si simtire de Jane Austen – 23 octombrie 2017

 

About Author

4 comentarii

Lasă un răspuns