Delicatese Literare
Colectia Iubiri de poveste

Colecția Iubiri de poveste aprilie 2021

 Colecția Iubiri de Poveste aprilie 2021

Ne face plăcere să vă prezentăm romanele care vor fi publicate în colecția ALMA în luna APRILIE. Cărțile apar la chioșcuri lunea, la prețul de 19,99 lei.

Volumul cu nr. 2 al seriei „Greycourt”, după DULCE RĂSPLATĂ.
Messalina Greycourt are destui pretendenți, dar i se impune să se căsătorească cu periculosul Gideon Hawthorne. Acesta îi propune un mariaj de conveniență, însă cu cât petrece mai mult timp cu Gideon, cu atât îi este mai greu să stea departe de el.

Volumul cu nr. 2 din seria „Fiii păcatului”, după ȘAPTE NOPȚI DE PASIUNE, apărut în 2018.
Sir Richard Harmsworth crede că bijuteria Harmsworth îi va confirma statutul de moștenitor și vrea să o obțină cu orice preț. Genevieve este autoarea articolelor academice semnate de tatăl ei. Speră că bijuteria Harmsworth o va ajuta să-și creeze un nume și să aibă o carieră. Richard vrea să o seducă pe Genevieve, pentru a-și atinge scopul, dar ea îi fură inima.

Volumul al doilea al seriei „Clubul valeților”, după UN CONTE SUB ACOPERIRE, care va apărea la sfârșitul lunii martie.
Rhys Sheffield, ducele de Worthington, a pus un pariu că poate trece drept servitor la petrecerea sezonului. Aici o întâlnește pe Lady Julianna Montgomery cu care a rupt logodna în urmă cu doi ani și o convinge să-i păstreze secretul, dar va putea ea face asta fără a se îndrăgosti de el?

Volumul cu nr. 6, cel care încheie seria „Păcate pentru orice anotimp”.
Althea Stanwick a pierdut prieteni, avere și respectul societății, iar acum vrea să învețe cum să seducă bărbații și a găsit profesorul perfect, un bărbat din colțurile întunecate ale Londrei a cărui poreclă este Bestia. Benedict Trewlove e surprins de cererea scandaloasă a frumoasei misterioase. Oare va putea rezista tentației?

Romane ce ne vor aduce primăvara în suflet!

Sursa: Cărți Romantice

Listă cărți apărute în Colecția Iubiri de poveste ordonate după autor și serii

Cărțile apărute la Editura Litera/Alma în colecția Iubiri de poveste pot fi comandate pe litera.ro, elefant.ro, libris.ro, librarie.net, cartepedia.ro, carturesti.ro, librariadelfin.ro

Cărțile autoarei Elizabeth Hoyt pot fi comandate pe elefant.rolibris.ro, litera.ro, librariadelfin.ro, librarie.netcarturesti.ro, emag.rocartepedia.ro

Cărțile autoarei Lorraine Heath pot fi comandate pe litera.ro, libris.ro, elefant.ro, librariadelfin.ro, carturesti.ro, emag.ro, cartepedia.rolibrarie.net

Recenzii și prezentări cărți din colecția Iubiri de poveste

Spune-ți părerea!