Delicatese Literare
Colectia Iubiri de poveste

Colecția Iubiri de Poveste aprilie 2022

Colecția Iubiri de Poveste aprilie 2022

Ne face plăcere să vă prezentăm romanele care vor fi publicate în colecția ALMA – Iubiri de poveste în luna APRILIE 2022:

– 04.04 ADEVĂRUL DESPRE DRAGOSTE ȘI DUCI (The Truth About Love and Dukes – 2017) de Laura Lee Guhrke

O nouă autoare și primul volum al seriei „Lady Truelove“.
Revoltat că mama lui a urmat sfaturile rubricii scandaloase a lui Lady Truelove, Henry, Ducele de Torquil vrea să afle identitatea acesteia și o suspectează pe provocatoarea Irene Deverill.
Irene este conștientă că aventura ei arzătoare cu Henry i-ar putea distruge ziarul, cariera și independența. Dar în brațele ducelui, predarea este atât de dulce…

Al doilea volum al seriei „Sezoane scandaloase“, după LOGODNICA ETERNĂ, care va apărea luni, 14 martie.
Îndemnat de tatăl lui să o curteze pe Sophie Winters pentru averea ei, Christopher Ansley, conte de Waxham ticluiește un plan pentru a rămâne burlac. Dar nu plănuia că se va îndrăgosti de impetuoasă Sophie. Oare dragostea lui Christopher va fi suficientă atunci când va descoperi cu adevărat intențiile tatălui său?

Primul volum al seriei „Nunți regale“.
În timp ce investighează moartea unui prieten apropiat, Prințul Sebastian o cunoaște pe Eliza, care a publicat în ziarul ei un pont anonim despre crimă și amândoi pornesc pe urmele criminalului.
Când atmosfera dintre ei devine fierbinte, prințul va trebui să decidă ce este mai important: țara sau inima lui.

Al doilea volum al seriei „Ghidul vânătoarelor de soți“, după GHIDUL NEVESTELOR FERICITE, care va apărea pe 21 martie.
Lucy Holbrook este sfătuită de prietene să vândă hanul tatălui ei și să devină o doamnă a societății, deși Lucy nu vrea să părăsească berăria sau pe bătrânul orb de care are grijă. Dar când la han sosește un străin chipeș cu o crimă uluitoare de rezolvat… Lucy simte față de el o atracție periculoasă!

Sursa: Cărți Romantice

Cărțile apar lunea la toate punctele de difuzare a presei, la prețul de 22,99 lei.

 

Listă cărți apărute în Colecția Iubiri de poveste ordonate după autor și serii

Cărțile apărute la Editura Litera/Alma în colecția Iubiri de poveste pot fi comandate pe litera.ro, elefant.ro, libris.ro, librarie.net, cartepedia.ro, carturesti.ro, librariadelfin.ro

Recenzii și prezentări cărți din colecția Iubiri de poveste

Spune-ți părerea!