Delicatese Literare
Colectia Iubiri de poveste

Colecția Iubiri de Poveste august 2022

Colecția Iubiri de Poveste august 2022

Ne face plăcere să vă prezentăm romanele care vor apărea în colecția ALMA în luna AUGUST. Cărțile apar la chioșcuri în fiecare zi de luni, la prețul de 22,99 lei.

  • 01.08 BINFACERILE CĂSĂTORIEI (Better Off Wed – 2021) de Susanna Craig

Al treilea volum al seriei „Iubește și spionează”.
Folosind pseudonimul Lady Sterling, Laura le ajută pe tinerele maltratate sau compromise pedepsindu-i pe angajatori. În timp ce își urmărește cea mai recentă țintă, Laura este ajutată în mod neașteptat de… Lord Sterling.
În calitate de spion al Coroanei, căpitanul Jeremy Addison, vicontele Sterling, trebuie să o investigheze pe ademenitoarea Laura. Forțați să pozeze în proaspăt căsătoriți, Laura și Jeremy formează o alianță neașteptată… Dar poate aceasta să ducă la o iubire reală, de durată?

Lady Brenna călătorește spre Scoția pentru o căsătorie aranjată, pe care nu și-a dorit-o. Când o bandă de războinici o capturează, ea acceptă să devină soția comandantului lor, Connor MacAlister, pe care îl cunoscuse în copilărie. Însă capturarea ei era doar o răzbunare împotriva celui sortit să îi fie soț, dusmanul de moarte al lui Connor.
Brenna vrea să cucerească inima bravului scoțian, dar este atrasă într-un război al clanurilor – din care numai credinta si eroul inimii ei o pot salva…
*Romanul a mai fost publicat în colecția ALMA în anul 2013.

Al doilea volum al seriei „Rebelii de pe Fifth Avenue”.
Timida Alice Lusk vrea să devină o femeie care să-i facă să clocotească sângele oricărui bărbat. . .și tocmai a întâlnit ticălosul perfect care să o învețe.
Christopher „Kit” Ward vrea să deschidă un club de noapte de success în New York City și are nevoie de cel mai bun bucătar, iar Alice, care a luat lecții de gătit de la un chef faimos, îl poate ajuta, în schimbul unor lecții despre seducție.
Învățătura lor în dormitor devine pasionată, dar oare Kit va putea să-i cucerească inima lui Alice?

Primul volum al seriei „Guvernantelor”.
Pentru a-și asigura confortul financiar, Lady Charlotte Dalrumple, Pamela Lockhart și Hannah Setterington înființează Școala Guvernantelor. Lady Charlotte trebuie să-i învețe bunele maniere pe doi micuți dar și pe tatăl lor, chipeșul viconte Wynter Ruskin. Treptat, lecțiile se transformă într-un joc al pasiunii.
*Romanul a mai fost publicat în colecția ALMA în anul 2013.

Al doilea volum al seriei „Frumoase și diabolice”.
Crescută printre criminali, o întorsătură a sorții a adus-o pe Adelaide Frampton în sălile de bal din Mayfair, unde își folosește abilitățile pentru a ajuta miresele să evite altarul.
Henry, Duce de Clayborn are o reputație impecabilă –ultimul lucru de care are nevoie este o femeie care să descopere secretele din trecutul său.
Dar plimbările cu trăsura până târziu în noapte reprezintă un pericol delicios… și în curând Adelaide descoperă adevărurile lui Clayborn și amenință că îi va fura inima bine păzită.

Sursa: Cărți Romantice

Listă cărți apărute în Colecția Iubiri de poveste ordonate după autor și serii

Cărțile apărute la Editura Litera/Alma în colecția Iubiri de poveste pot fi comandate pe litera.ro, elefant.ro, libris.ro, librarie.net, cartepedia.ro, carturesti.ro, librariadelfin.ro

Recenzii și prezentări cărți din colecția Iubiri de poveste

 

Spune-ți părerea!