Delicatese Literare
Colectia Iubiri de poveste

Colecția Iubiri de poveste decembrie 2020

Colecția Iubiri de Poveste decembrie 2020

Ne face plăcere să vă prezentăm romanele care vor fi publicate în colecția ALMA în luna DECEMBRIE. Cărțile apar la chioșcuri în fiecare zi de luni, la prețul de 18,99 lei.

07.12 DANS LA MIEZUL NOPȚII de Nicola Cornick (One Night with the Laird – 2013)
Al doilea volum al seriei „Mirese scoțiene”/Scottish Brides, după DULCE RĂZBUNARE, apărut la începutul acestei luni.
Lady Mairi MacLeod nu poate înțelege pasiunea întunecată care o leagă de Jack Rutherford. El este tot ceea ce nu-i place într-un bărbat, rafinat, arogant și fermecător și ar prefera să uite noaptea de pasiune pe care a petrecut-o în brațele lui.

14.12 UN PARIU RISCANT de Caroline Linden (When the Marquess Was Mine – 2019)

Ultimul volum al seriei „Pariurile păcatului”(The Wagers of Sin), după FOSTUL ȘI VIITORUL MEU DUCE și UN CONTE CA TINE, publicate în 2019.
El nu-și amintește nici cine este, nici că a fost agresat. Frumoasa care îl îngrijește susține că este logodnica lui, deși se ferește de atingerile lui, iar el e hotărât să-i cucerească inima. Însă, pe măsură ce amintirile îi revin și adevărul este dezvăluit, el trebuie să decidă dacă jocul s-a terminat – sau dacă va risca o dragoste care sfidează totul.

21.12 UN SCOȚIAN NEÎMBLÂNZIT de Paula Quinn (A Highlander Never Surrenders – 2008)
Al doilea volum al seriei „Clanul MacGregor”, după STĂPÂNUL NEGURILOR, apărut în luna octombrie.
Rebela scoțiană Claire Stuart vrea să se salveze pe ea și pe iubita ei soră de căsătoriile aranjate. Seducerea ei ar fi recompensa lui Graham. Oare privirea lui arzătoare și sărutările înflăcărate o vor face să cedeze?

28.12 JOCUL PASIUNII de Sarah MacLean (Daring and the Duke – 2020)
Ultimul volum al seriei „Bastarzii bătăuși” (Bareknuckle Bastard), după CAPCANĂ PENTRU DUCE (2019), respectiv DORINȚE PERICULOASE, apărut în luna februarie.
Ewan, bărbatul pe care l-a iubit odată și care a trădat-o pe Grace se întoarce la ea după un deceniu, iar acum se străduiește să o recâștige și să o facă ducesă. Grace vrea să se răzbune, deși pare că nu-i poate rezista și îi va dărui inima pe care a jurat că nu i-o va mai fura nimeni niciodată.

Iubiri năbădăioase și pline de pasiune!

Sursa: Cărți Romantice

Listă cărți apărute în Colecția Iubiri de poveste ordonate după autor și serii

Cărțile apărute la Editura Litera / Alma în colecția Iubiri de poveste pot fi comandate pe litera.ro, elefant.ro, libris.ro, librarie.net, cartepedia.ro, carturesti.ro, librariadelfin.ro

Recenzii și prezentări cărți din colecția Iubiri de poveste

Spune-ți părerea!