Delicatese Literare
Colectia Iubiri de poveste

Colecția Iubiri de poveste februarie 2021

 

Colecția Iubiri de Poveste februarie 2021

Ne face plăcere să vă anunțăm romanele care vor fi publicate în colecția ALMA în luna FEBRUARIE:

Ultimul volum al trilogiei „Scoțieni regali“, după ÎN NUMELE IUBIRII și GIUVAIERUL SCOȚIAN.
Morrigan Drummond jură să răzbune moartea tatălui ei – iar întâlnirea întâmplătoare cu avocatul Aidan Grant poate însemna o victorie asupra forțelor guvernamentale corupte, dar și o tentație dulce-dulce.

Al doilea volum al seriei „Doamnele celebre ale Londrei“, după O LADY NECRUȚĂTOARE, care va apărea pe 25.01.
Lady Jo Danvers vrea să experimenteze pasiunea cu bărbatul potrivit, făcându-și o listă cu lucruri de încercat. Elijah Decker nu este deloc potrivit, dar găsește lista lui Jo, iar când aceasta îi cere să o returneze, Decker îi pune o condiție: să-i accepte ajutorul pentru a bifa fiecare fapt scandalos.

Primul volum al seriei „Lorzii pierduți ai Londrei“/Lost Lords of London Series.
Ziarista Verity Lovelace îl descoperă pe Malcolm, moștenitorul pierdut al contelui de Maxwell și îl face știre de prima pagină. Acum este vânat de pețitoare pentru averea lui, așa că Malcolm îi cere lui Verity să pretindă că este soția lui. Dar șarada duce în curând la o pasiune irezistibilă.

Primul volum al seriei „Iubirile spionilor“.
Jane Quayle scrie romane gotice sub pseudonim. Thomas Sutherland, fost spion, a moștenit un castel, locuit în prezent de un romancier celebru… nimeni alta decât femeia pe care o curtase cu ani în urmă. Oare scânteile pot reaprinde flacăra pasiunii?

Sursa: Cărți Romantice

 

Listă cărți apărute în Colecția Iubiri de poveste ordonate după autor și serii

Cărțile apărute la Editura Litera/Alma în colecția Iubiri de poveste pot fi comandate pe litera.ro, elefant.ro, libris.ro, librarie.net, cartepedia.ro, carturesti.ro, librariadelfin.ro

Recenzii și prezentări cărți din colecția Iubiri de poveste

Spune-ți părerea!