Delicatese Literare
Colectia Iubiri de poveste

Colecția Iubiri de Poveste ianuarie 2022

Colecția Iubiri de Poveste ianuarie 2022

Ne face plăcere să vă anunțăm romanele care vor apărea în colecția ALMA – Iubiri de Poveste în luna ianuarie 2022, cărți care apar lunea la toate punctele de difuzare a presei:

– 03.01 UN LORD ÎNDRĂGOSTIT de Sherry Thomas (His at Night – 2010)

Ultimul volum al trilogiei „Londra“, după O AFACERE SECRETĂ , apărut în luna dec. 2021
Elissande Edgerton este prizonieră în casa unchiului ei tiranic. Numai prin căsătorie poate revendica libertatea pe care o tânjește. Dar cum să prindă bărbatul perfect?
Lordul Vere, agent secret al guvernului, este implicat într-un scandal după ce este prins cu Elissande și este silit să facă o căsătorie de conveniență. Cum seducția e singura lor armă – și un secret întunecat din trecut le pune în pericol viața – pot învăța să aibă încredere unul în celălalt?

O nouă autoare și primul volum al seriei „Întâlniri clandestine“/Clandestine Affairs Series
Văduva Lady Delilah Chambers cunoaște într-o seară la un han un gentleman și ajung să petreacă o noapte plină de pasiune. Dar a doua zi, Leela este șocată când primește vizita acestuia și află că-i va fi soacră, căci Elliot Townsend, Duce de Huntington vrea să se căsătorească cu fiica ei vitregă.
Leela și Elliot sunt hotărâți să se țină departe unul de celălalt – ușor de zis, greu de făcut… cu pasiunea nu te joci.

Primul volum al seriei „Familia Wynchester“/The Wild Wynchesters Series

Chloe Wynchester vrea să-i îndeplinească ultima dorință a tatălui ei adoptiv și să recupereze un tablou dispărut, furându-l. Dar, când face asta, răpește și un duce frumos.
Lawrence Gosling, Ducele de Faircliffe, trebuie să se căsătorească cu o moștenitoare bogată. Dar când se trezește într-o trăsură condusă de o femeie frumoasă care refuză să-i asculte comenzile, se teme că inima lui este a ei. Oare poate sacrifica moștenirea familiei pentru o dragoste adevărată?

Primul volum al seriei „Lady Sherlock“/Lady Sherlock Series

Când orașul este lovit de un trio de morți neașteptate și suspiciunea cade asupra surorii ei și a tatălui ei, Charlotte Holmes îi caută cu disperare pe adevărații vinovați. Primește ajutor de la o bună prietenă, un inspector de poliție și un bărbat care o iubește de mult. Dar, în cele din urmă, Charlotte, sub numele fals de Sherlock Holmes, va uimi pe toată lumea cu inteligența și mintea ei iscoditoare.

Ultimul volum al seriei „Societatea Doamnelor Călătoare“/The Lady Travelers Society – 2019

În ultimii șapte ani, Viola Branham a călătorit prin lume ca o femeie independentă, limitându-și trecutul ciudat la o amintire îndepărtată, dar dureroasă. Acum a fost chemată acasă, în Anglia, din cauza unei prevederi din testamentul unchiului ei: ea va pierde totul, dacă nu se împacă cu bărbatul care i-a frânt inima și i-a ruinat viața – soțul ei.

Sursa: Cărți Romantice

Listă cărți apărute în Colecția Iubiri de poveste ordonate după autor și serii

Cărțile apărute la Editura Litera/Alma în colecția Iubiri de poveste pot fi comandate pe litera.ro, elefant.ro, libris.ro, librarie.net, cartepedia.ro, carturesti.ro, librariadelfin.ro

Recenzii și prezentări cărți din colecția Iubiri de poveste

One Comment

Spune-ți părerea!