Delicatese Literare
Colectia Iubiri de poveste

Colecția Iubiri de poveste iunie 2021

 Colecția Iubiri de Poveste iunie 2021

Ne face plăcere să vă prezentăm romanele pe care le vom putea citi în colecția ALMA în luna iunie:

– 07.06 CUM SE AMUZĂ NOBILII de Shana Galen (Earls Just Want to Have Fun – 2015)

O nouă autoare și primul volum al seriei „Puștii din Covent Garden“/ Covent Garden Cubs Series.
Marlowe, fiica unui lord, a fost răpită în urmă cu 15 ani și a trăit alături de o bandă de hoți în mahalaua Londrei, învățând să fie dură, să fure și să se prefacă. Un investigator o duce pe Marlowe (acum Elizabeth) înapoi în lumea bună, iar fratele lui, lordul Dane o va introduce în societate. Însă Dane e atras în lumea ei periculoasă, unde elevul devine profesor și dragostea este cel mai mare risc dintre toate.

O altă nouă autoare și primul volum al seriei „Burlacii din Bow Street“/ Bow Street Bachelors Series.
Vărul Georgianei Caversteed o obligă să se mărite, dar Georgie creează un plan nebunesc pentru a deveni văduvă: se căsătorește cu un criminal condamnat înainte de a fi executat. Însă cel pe care-l alege este agent secret, aflat în închisoare sub acoperire, așa că după câteva săptămâni, Georgie dă peste el viu și nevătămat la un eveniment din înalta societate. Wylde are mâna ei, dar va putea să-i câștige inima?

A treia nouă autoare a colecției și primul volum al seriei „Femei îndrăznețe, bărbați seducători“/Rogues and Remarkable Women Series.
Când soțul ei moare, Patience Jordan este întemnițată pe baza unor acuzații false, dar riscă totul pentru a-și vedea copilul nou-născut, aflat sub tutela lui Busick Strathmore, vărul fostului ei soț, un erou militar rănit. Oare Patience și Busick se pot transforma din dușmani înverșunați în iubiți pasionali?

Ultimul volum al trilogiei „Diavolii îngenuncheați“.
Este numit Diavolul din Dorset, un bărbat puternic și periculos, aflat în serviciul secret al Coroanei. El pune ochii pe frumoasa contesă Francesca Cavendish, cea care are propriile secrete întunecate și amenință să-i zdruncine întreaga lume. Oare-și vor găsi dragostea vieții lor sau o vor pierde, atunci când totul e dat în vileag?

Sursa: Cărți Romantice

Listă cărți apărute în Colecția Iubiri de poveste ordonate după autor și serii

Cărțile apărute la Editura Litera/Alma în colecția Iubiri de poveste pot fi comandate pe litera.ro, elefant.ro, libris.ro, librarie.net, cartepedia.ro, carturesti.ro, librariadelfin.ro

Cărțile autoarei Kerrigan Byrne pot fi comandate pe litera.ro, elefant.ro, libris.ro, librariadelfin.ro, librarie.net, carturesti.ro, emag.ro

Recenzii și prezentări cărți din colecția Iubiri de poveste

Spune-ți părerea!