Delicatese Literare
Colectia Iubiri de poveste

Colecția Iubiri de Poveste iunie 2022

Colecția Iubiri de Poveste iunie 2022

Ne face plăcere să vă prezentăm romanele care vor fi publicate în colecția ALMA – Iubiri de poveste în luna IUNIE 2022:

– 06.06 SCLAVUL IUBIRII (Scandalous – 2019) de Minerva Spencer

Ultimul volum al trilogiei „Rebelii societății”, după DRAGOSTEA UNUI PIRAT, apărut anul trecut.
Pentru a-și salva satul de la sclavie, misionara Sarah Fisher vrea să cumpere mila frumosului căpitan Martin Bouchard cu trupul ei. Însă cu cât stă mai mult pe nava care îi duce în Anglia, cu atât sunt șanse mai mari ca ea să devină căpitan! Poate Martin scape de trecutul său scandalos și să aibă un viitor cu prima femeie care i-a câștigat inima?

Al cincilea volum al seriei „Neobișnuiții Moreland”, după PLĂCERI ȘI SURPRIZE, acum la chioșcuri.
Alexander Moreland este uimit să descopere că străinul din pragul ușii este o tânără deghizată în bărbat, care nu-și amintește nimic în afară de propriul ei nume și de faptul că fuge de cineva sau de ceva. Sabrina și Alex trebuie să rezolve misterul trecutului Sabrinei înainte de a se lăsa cuceriți de iubirea profundă dintre ei.

Al patrulea volum al seriei „Clubul valeților”, după MARCHIZUL CARE MĂ IUBEA apărut anul trecut.
Ewan Fairchild, vicontele Clayton, se bucură de o viață plină de succes, iar acum a cumpărat la licitație un cal Pur Sânge arab, vândut de tatăl lui Lady Theodora Ballard. Plecată în misiune pentru a-și recupera calul, Thea se alege cu un picior rupt, iar Clayton cu un oaspete ademenitor. Scânteile dintre ei sunt de netăgăduit, dar e nevoie de multă dragoste pentru a-i salva…

Al doilea volum al seriei „Iubește și spionează”, după SECRETE SCANDALOASE, apărut anul trecut.
Tânăra contesă văduvă Amanda Bartlett duce o viață plictisitoare. Așa că atunci când se întrevede o aventură, sub forma unei cărți misterioase, care o apropie de un străin carismatic, vrea să profite de ea… Ofițerul de informații Langley Stanhope trebuie să recupereze cartea de coduri care a căzut în mâinile Amandei. Amândoi sunt în pericol, dar atracția intensă și nesăbuită de care sunt stăpâniți, face ca nimic să nu mai conteze.

Sursa: Cărți Romantice

Listă cărți apărute în Colecția Iubiri de poveste ordonate după autor și serii

Cărțile apărute la Editura Litera/Alma în colecția Iubiri de poveste pot fi comandate pe litera.ro, elefant.ro, libris.ro, librarie.net, cartepedia.ro, carturesti.ro, librariadelfin.ro

Recenzii și prezentări cărți din colecția Iubiri de poveste

Spune-ți părerea!