Delicatese Literare
Colectia Iubiri de poveste

Colecția Iubiri de Poveste mai 2022

Colecția Iubiri de Poveste mai 2022

Ne face plăcere să vă prezentăm romanele care vor fi publicate în colecția ALMA – Iubiri de poveste în luna MAI 2022:

Ziarul domnișoarei Marshall sprijină drepturile femeilor, dar dușmanii ei vor să-i distrugă afacerea. Aristocratul Edward Clark, un mincinos și un falsificator de primă clasă, se oferă să o ajute, deși în secret vrea să se răzbune pe ea. Când inima lui cinică va fi vrăjit de ea, trebuie să-i dezvăluie trecutul scandalos, ca să o salveze, cu riscul de a o pierde pentru totdeauna.

Jurnalista americană Megan Mulcahey vrea să afle dacă Theo Moreland i-a ucis fratele pentru comoara pe care cei doi au căutat-o în America de Sud și se infiltrează în casa lui ca guvernantă. Atracția dintre ei este neașteptată, dar Theo este convins că a mai văzut-o undeva, cât despre Meghan, cum să se îndrăgostească tocmai de dușmanul ei?

  • 16.05 ÎNDRĂGOSTITĂ DE UN CRAI de Liz Carlyle (In Love with a Wicked Man – 2013). O nouă autoare și primul volum al seriei „Familia MacLachlan“.

Kate, Lady d’Allenay nu are perspective de căsătorie. Dar când un accident aduce un străin frumos la castelul ei, Kate este tentată să-i răspundă la sărutări. Renegat de familia sa, Lord Edward Quartermaine este proprietar al unui salon de jocuri de noroc. Acum se luptă să-și recapete memoria, iar pariul pe pasiunea lor scandaloasă ar putea fi ruina lui Kate dar pe Edward l-ar putea salva.

Pentru a-și salva familia de la ruină, Harrison Archer este silit să găsească rapid și să se căsătorească cu o moștenitoare. Și apelează la singura femeie cu care și-ar dori să se poată căsători: prietena lui din copilărie Maddie, care acum este logodită cu un duce. Maddie nu suportă gândul de a-l vedea pe Harrison flirtând cu potențiale mirese. Pasiunea dintre ei se reaprinde, dar oare soarta lor e pecetluită sau dragostea îi va putea elibera?

Lordul Blackstone se întoarce la Londra, dar nimeni nu ghicește că poveștile scandaloase despre haremul său și pictura amantei sale sunt o acoperire pentru o misiune secretă de a opri un agent străin periculos. Când fratele lui Violet dispare cu un raport esențial pentru guvernul britanic, Blackstone trebuie să rezolve cazul. Acum ea trebuie să colaboreze cu bărbatul care i-a frânt odată inima – fără a ceda impulsului de a se îndrăgosti din nou de el…

Sursa: Cărți Romantice

 

Listă cărți apărute în Colecția Iubiri de poveste ordonate după autor și serii

Cărțile apărute la Editura Litera/Alma în colecția Iubiri de poveste pot fi comandate pe litera.ro, elefant.ro, libris.ro, librarie.net, cartepedia.ro, carturesti.ro, librariadelfin.ro

Recenzii și prezentări cărți din colecția Iubiri de poveste

2 Comments

Spune-ți părerea!