Delicatese Literare
Colectia Iubiri de poveste

Colecția Iubiri de poveste martie 2021

 

Colecția Iubiri de Poveste martie 2021

Ne face plăcere să vă prezentăm romanele care vor fi publicate în colecția ALMA în luna MARTIE. Cărțile apar la chioșcuri lunea, la prețul de 19,99 lei.

Volumul cu nr. 2 al seriei „Diavolii îngenuncheați“.
Cecelia trebuie să trăiască două vieți: una ca o doamnă corectă, atrasă de Lord Ramsay și cealaltă ca o proprietara unui stabiliment de jocuri de noroc, care încearcă să-și salveze afacerea de același bărbat. El habar n-are că ea e ambele femei. Dar ce se întâmplă când adevărul e dezvăluit?

Primul volum al seriei „Greycourt“.
Freya de Moray nu este iertătoare, așa că atunci când Christopher Renshaw, ducele de Harlowe, cel care i-a ruinat familia, apare la petrecerea la care participă, ea începe să-și planifice răzbunarea. Când Freya este în pericol, Harlowe va trebui să câștige încrederea – prin orice mijloace, pentru a o salva.

Volumul cu nr. 3 al seriei „Dinastia ducilor“.
Marlow Drake, ducele de Thornstock, un ticălos sexy, este îmblânzit de erudita Miss Norley, cea care are o înclinație pentru științe, într-o poveste cu scântei din perioada Regenței.

Volumul cu nr. 2 al seriei „Lorzii pierduți ai Londrei“.
Hugh Savage domnește ca rege al lumii interlope. Invulnerabil din punct de vedere fizic, dar la pământ emoțional, el face o înțelegere cu Lady Lila March, o femeie plină de secrete, de a o antrena în arta apărării. Curând vor descoperi cât de multă nevoie au unul de celălalt.

Primul volum al seriei „Clubul servitorilor“.
Ducele de Kendall vrea să găsească o soție care să-l iubească sincer, așa că se dă drept servitor la petrecerea prietenului său. Domnișoara Frances Wharton participă și ea la petrecere, dar respinge toți pretendenții eligibili. Singurul cu care se înțelege e lacheul amabil pe care-l întâlnește la tot pasul. Ce se va întâmpla când Frances va afla că lacheul pe care îl adoră este de fapt contele pe care îl disprețuiește?

Sursa: Cărți Romantice

Listă cărți apărute în Colecția Iubiri de poveste ordonate după autor și serii

Cărțile apărute la Editura Litera/Alma în colecția Iubiri de poveste pot fi comandate pe litera.ro, elefant.ro, libris.ro, librarie.net, cartepedia.ro, carturesti.ro, librariadelfin.ro

Cărțile autoarei Elizabeth Hoyt pot fi comandate pe elefant.ro, libris.ro, litera.ro, librariadelfin.ro, librarie.net, carturesti.ro, emag.ro, cartepedia.ro

Cărțile autoarei Sabrina Jeffries pot fi comandate pe litera.ro, elefant.ro, libris.ro, librarie.net, cartepedia.ro, carturesti.ro, emag.ro, librariadelfin.ro

Recenzii și prezentări cărți din colecția Iubiri de poveste

Spune-ți părerea!