Delicatese Literare
Colectia Iubiri de poveste

Colecția Iubiri de Poveste martie 2022

Colecția Iubiri de Poveste martie 2022

Ne face plăcere să vă prezentăm romanele care vor fi publicate în colecția ALMA – Iubiri de poveste în luna MARTIE 2022: Cărțile apar la chioșcuri în fiecare zi de luni, la prețul de 22,99 lei:

Primul volum al seriei „Frumoase și diabolice“, în care veți întâlni personaje din seria „Scandaluri și ticăloși“, publicată acum câțiva ani.
Lady Sesily Talbot ademenește domnii în grădinile întunecate de lângă sălile de bal, dar întâlnirile acelea nu sunt ceea ce par, căci ticăloșii trebuie seduși și eliminați. Caleb Calhoun vrea ca sora prietenului său să nu aibă necazuri în urma escapadelor ei nocturne. Cum ar fi să o protejeze… pentru totdeauna?

Primul volum al seriei „Sezoane scandaloase“.
Lady Emmaline Fitzhugh așteaptă de ani de zile ca logodnicul ei să o ia de soție. Dar Lord Drake își îneacă amarul coșmarurilor de după război în băutură și multe aventuri amoroase, fiindcă nu se consideră demn de Emma. Va putea ea să-i arate puterea vindecătoare a iubirii?

Primul volum al seriei „Ghidul vânătoarelor de soți“.
Fiica unui spion britanic, Jane Fawkener a trăit mai mult în ținuturi exotice din străinătate. Dar tatăl ei dispare, lăsându-i un exemplar din „Ghidul vânătoarelor de soți“ la Londra. Lord Hazelwood se va ocupa acum de protecția ei, dar pentru un bărbat ca el, periculos de seducător, regulile sunt făcute doar pentru a fi încălcate.

Al treilea volum al seriei „Frații tenebrelor“.
Sebastian Malheur este un ticălos educat. Când nu scandalizează doamnele în dormitor, revoltă societatea cu teoriile sale științifice… care nu îi aparțin, sunt ale văduvei Violet Waterfield. Când Sebastian amenință că va da în vileag conspirația lor, ea va face orice pentru a salva acest parteneriat… chiar dacă trebuie să-și deschidă inima către cel care ar putea să o distrugă definitiv.

Autoare cunoscute și îndrăgite, serii noi, povești cu un aer feminist, dar palpitante și pline de pasiune!

Sursa: Cărți Romantice

Listă cărți apărute în Colecția Iubiri de poveste ordonate după autor și serii

Cărțile apărute la Editura Litera/Alma în colecția Iubiri de poveste pot fi comandate pe litera.ro, elefant.ro, libris.ro, librarie.net, cartepedia.ro, carturesti.ro, librariadelfin.ro

Recenzii și prezentări cărți din colecția Iubiri de poveste

Spune-ți părerea!