Delicatese Literare
Colectia Iubiri de poveste

Colecția Iubiri de poveste noiembrie 2020

Colecția Iubiri de Poveste noiembrie 2020

Ne face plăcere să vă prezentăm romanele care vor fi publicate în colecția ALMA în luna NOIEMBRIE, cărți care apar la chioșcuri lunea, la prețul de 18,99 lei.

O nouă autoare și primul volum al seriei „Mirese scoțiene”/Scottish Brides.

Scrisorile lui Lucy îi distrug lui Robert logodna de care avea nevoie pentru a stinge o dușmănie de secole între două familii rivale. Acum îi face lui Lucy o propunere șocantă; în schimbul tăcerii sale, ea trebuie să devină soția lui și să-i ofere moștenitorul de care are nevoie. Este o căsătorie de conveniență, dar se pot cei doi împotrivi puterii dragostei?

O altă nouă autoare și primul volum al seriei „Scoțieni regali”/Royal Highlander.

Isabella, o doctoriță vânată atât de guvernul englez, cât și de rebelii scoțieni, îl găsește rănit pe căpitanul de vas Cinead și îl îngrijește, iar acesta va pune pe foc inima Isabellei. Dar când iese la iveală un adevăr scandalos, orice șansă ca cei doi îndrăgostiți să aibă un viitor împreună este pusă sub semnul întrebării.

Volumul cu nr. 2 al seriei „Giuvaiere londoneze”, după ISPITEȘTE-MĂ CU DIAMANTE, care va apărea la sfârșitul lunii octombrie.
Fenella sfidează regulile societății londoneze: dorește să fie actriță… până când îl întâlnește pe dramaturg. Edward a văzut-o pe Fenella la un bal când era tânără debutantă și nu a uitat-o. Acum Edward este hotărât să–i dea rolul principal în toate privințele. Mai trebuie doar ca iubirea lor să ajungă pe aceeași pagină prețioasă..

Bayard este găsit mort, iar soția lui dispare și se presupune că s-a înecat. Sora lui Bay, Janie, se aliază cu un reporter, pentru a descoperi adevărul, dar cu cât află mai multe, cu atat incepe sa se întrebe cine erau, cu adevărat, fratele ei și soția lui…

Sebastian a jurat să nu se mai întoarcă în Anglia. Și-a fabricat o nouă identitate de mercenar al morții. Dar Lady Margaret Landor, are alte planuri, aranjează cu el o afacere scandaloasă prin care Sebastian se întoarce acasă ca soț al ei. Pe măsură ce tinerii căsătoriți descoperă un plan mortal, înflorește o pasiune acerbă între ei, pe care nici nu au anticipat-o și nici nu-i pot rezista.

Sursa: Cărți Romantice

Listă cărți apărute în Colecția Iubiri de poveste ordonate după autor și serii

Cărțile apărute la Editura Litera / Alma în colecția Iubiri de poveste pot fi comandate pe litera.ro, elefant.ro, libris.ro, librarie.net, cartepedia.ro, carturesti.ro, librariadelfin.ro

Cărțile autoarei Victoria Alexander pot fi comandate pe elefant.ro, libris.ro, librarie.net, carturesti.ro, cartepedia.ro, emag.ro

Cărțile autoarei Johanna Lindsey pot fi comandate pe litera.ro, libris.ro, elefant.ro, cartepedia.ro, librarie.net

Recenzii și prezentări cărți din colecția Iubiri de poveste

Spune-ți părerea!