Delicatese Literare
Colectia Iubiri de poveste

Colecția Iubiri de poveste octombrie 2020

Colecția Iubiri de Poveste octombrie 2020

Ne face plăcere să vă prezentăm romanele care vor fi publicate în colecția ALMA în luna OCTOMBRIE: cărțile apar la chioșcuri lunea, la prețul de 18,99 lei.

Volumul cu nr. 5, care încheie seria „Fete și secrete”, după romanul PENTRU INIMA UNUI MARCHIZ, apărut în luna august.
Clara își dorește să deschidă o sală de concerte. Însă Henry, cel pe care l-a salvat într-o noapte, când l-a găsit rănit și de care s-a îndrăgostit, este membru al Parlamentului și poate lua decizii politice care să-i distrugă visul.

Corinne îl urăște pe Jared, cel care a ruinat-o, la fel de mult pe cât își dorește pasiunea sa senzuală. Iar Jared tânjește după Corinne, deși știe că ea îl va sili să o facă din nou să sufere. Dragostea lor, violentă și nesăbuită, fie îi va distruge, fie îi va face să trăiască la cote maxime nopțile din Hawaii.

O nouă autoare și primul volum al unei miniserii cu scoțieni, „Familia MacGregor”.
Privirea lui aprinsă o lasă pe Kate fără suflare, însă deși a salvat-o, Callum MacGregor, supranumit Diavolul, este cel mai periculos dușman al clanului ei și o ține pentru răscumpărare. Iar el nu poate să o posede fără să-și trădeze rudele și onoarea… și să-și predea inima pentru totdeauna.

Încă o autoare nou-intrată în colecție și primul volum al trilogiei „Bijuteriile Londrei”.
Fratele Dianei moare, și îi lasă o parte din moșie celui mai bun prieten al său, iar ea se vede nevoită să împartă casa familiei cu Rupert, bărbatul pe care îl iubea și care a înșelat-o. Acum trebuie să se ignore unul pe celălalt și dorința lor aprinsă. Oare o ceartă și o revelație șocantă pot aduce dragostea înapoi?

Descrierile sună bine, până în octombrie nu mai e mult, când ne vom desfăta cu aceste bijuterii literare, care sperăm să ne fie pe plac!

Sursa: Cărți Romantice

Listă cărți apărute în Colecția Iubiri de poveste ordonate după autor și serii

Cărțile apărute la Editura Litera / Alma în colecția Iubiri de poveste pot fi comandate pe litera.ro, elefant.ro, libris.ro, librarie.net, cartepedia.ro, carturesti.ro, librariadelfin.ro

Cărțile autoarei Johanna Lindsey pot fi comandate pe litera.ro, libris.ro, elefant.ro, cartepedia.ro, librarie.net

Recenzii și prezentări cărți din colecția Iubiri de poveste

One Comment

Spune-ți părerea!