Delicatese Literare
Colectia Iubiri de poveste

Colecția Iubiri de Poveste octombrie 2022

Colecția Iubiri de Poveste octombrie 2022

Ne face plăcere să vă prezentăm romanele care vor apărea în colecția ALMA în luna OCTOMBRIE.

Cărțile apar bilunar și vor fi disponibile la chioșcurile din toată țara la prețul de 29.99 lei.

Al doilea volum al miniseriei „Destine aurite”, după CUM SĂ DEVII DUCESĂ, publicat la la sfârșitul anului trecut.
Bogatul industriaș american Aubrey Nelson i-a invitat pe ducele și ducesa de Westbrook să viziteze casa lui de vacanță și se duce înainte să supravegheze pregătirile. Ajutorul lui de nădejde este menajera Maeve Brown, de care se simte foarte atras, iar când Maeve este în pericol, își dă seama că sentimentele lui sunt mai puternice decât ar fi trebuit. Inima are propriile sale idei despre adevăratele bogății.

Gareth a câștigat-o pe Rowena la zaruri, unde a fost pariată de tatăl ei. Lordul Întunecat din Caerleon e acuzat de crimă și o folosește pe Rowena pentru a ucide fantomele trecutului său, dar va fi prins în propria sa capcană – sclavul unei dorințe pe care nu ar fi putut spera niciodată să o potolească.

Sursa: Cărți Romantice

Listă cărți apărute în Colecția Iubiri de poveste ordonate după autor și serii

Cărțile autoarei Teresa Medeiros pot fi comandate pe litera.ro, elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro, carturesti.ro, librariadelfin.ro

Cărțile apărute la Editura Litera/Alma în colecția Iubiri de poveste pot fi comandate pe litera.ro, elefant.ro, libris.ro, librarie.net, cartepedia.ro, carturesti.ro, librariadelfin.ro

Recenzii și prezentări cărți din colecția Iubiri de poveste

 

3 Comments

  • DOINA LUIZA MANOLESCU

    Bună ziua. Am înțeles ca nu vor mai apare carti colectia iubiri de poveste . Este adevărat? Vor mai apărea carti historical romance ?

    • Tyna

      Bună ziua! Da, așa s-a anunțat pe pagina Cărți Romantice. Am înțeles că s-ar putea să se continue seriile historical-romance în Colecția Cărți Romantice.

Spune-ți părerea!