Delicatese Literare
Colectia Iubiri de poveste

Colecția Iubiri de Poveste septembrie 2021

 Colecția Iubiri de Poveste septembrie 2021

 

Ne face plăcere să vă anunțăm romanele care vor apărea în colecția ALMA – Iubiri de Poveste în luna SEPTEMBRIE, cărți care apar vineri la toate punctele de difuzare a presei:

Volumul care încheie tetralogia „Viața secretă a burlacilor”/ The Secret Life of Scoundrels, după CUM M-AM MĂRITAT CU UN MARCHIZ, publicat în 2017.

Jocuri de noroc, scandaluri, seducție, nimic nu-i era străin lui Stephen Crenshaw, marchizul de Dunwich. Dar patru ani în armată și pierderea celui mai bun prieten al său l-au schimbat iremediabil. Acum, vrea să recupereze tot ce a pierdut… inclusiv pe Lady Faith Westover, femeia căreia i-a frânt inima. Oare chiar a devenit domnul respectabil care se pretinde a fi și o va putea recuceri pe Faith?

– 13.09 RĂZBOIUL DUCESEI de Courtney Milan (The Duchess War -2012)
O nouă autoare și primul volum al seriei „Frați ticăloși”/Brothers Sinister Series.
Domnișoara Minerva Lane și-a schimbat numele pentru a scăpa de trecutul ei scandalos și nu vrea să iasă în evidență cu nimic. Așadar, când un duce frumos vine în oraș, ultimul lucru pe care îl dorește este atenția lui. Dar Robert Blaisdell, ducele de Clermont, nu se lasă păcălit de Minnie cea liniștită și cu ochelari și vrea să-i descopere toate secretele, înainte ca ea să i le afle pe ale lui.
– 20.09 CONTELE, FATA ȘI COPILUL de Vanessa Riley (An Earl, the Girl, and a Toddler – 2021)
Volumul al doilea al seriei „Femei îndrăznețe, bărbați seducători”/ Rogues and Remarkable Women Series, după DUCELE, DOAMNA și BEBELUȘUL, apărut în luna iunie.
Servitoarea Jemina St. Maur a supraviețuit unui naufragiu, a suferit o amnezie și a fost arestată în Bedlam, dar a fost eliberată de avocatul Daniel Thackery, care pentru ea a trădat chiar lucrul pe care îl apără, legea. Pe măsură ce adversarii nemiloși se apropie, oare el și Jemina vor trebui să-și sacrifice singura șansă la fericire?
– 27.09 IUBIRE PERICULOASĂ de Minerva Spencer (Dangerous – 2018)
O nouă autoare și primul volum al seriei „Proscrișii”/The Outcasts.
Lady Euphemia Marlington a fost capturată de pirați și vândută într-un harem. Acum, după 17 ani, Mia s-a întors la Londra și trebuie să se căsătorească cu un bărbat ales de tatăl ei, nimeni altul decât Adam de Courtney, cunoscut drept Marchizul ucigaș, ale cărui prime soții au murit în circumstanțe misterioase. Oare când cei doi proscriși se vor întâlni, inimile lor vor fi sfâșiate de secretele trecutului sau vor bate la unison?

Spune-ți părerea!