Fidelizare comentatori

44

Ne bucurăm să vă avem alături la început de drum cu un nou proiect în care ne regăsim, ”Delicatese Literare”, unde vă vom tenta și ispiti cu tot ce citim noi și vom aprecia de asemenea recomandările și aprecierile voastre. Ne place să schimbăm impresii și să discutăm împreună pe marginea materialelor noastre, așa că vă invităm la cât mai multe comentarii pe site –ul nostru pe care le vom premia cu mult drag. Vom oferi în fiecare lună patru premii în cărți către comentatorii cei mai activi în luna respectivă.

Cu drag,

Tyna & Oli

 

About Author

44 de comentarii

  1. Yupiiii! Imi place rubrica asta! Mai ales cand e vorba despre un premiu primit pentru subiectul meu preferat de discuție: carti si autori preferați!

  2. Va doresc mult succes cu noul proiect. Deja m-ati tentat cu cateva carti . Triplu H si Valuri de viata sunt deja pe lista. Multa bafta si la cat mai multe delicatese literare care sa ne indulceasca in 2016! Pupici!

  3. Mult succes fetelor! Ma bucur tare mult ca v-ati gandit la un blog ! Aveti mult talent la povestit/ recenzat !

  4. Denisa Alina on

    Imi place acest blog spersa fie a super extra mega tare…In acestaacesta sa ne regasim cu toti …Povestile acestui blog dobandesc intensitate si profunzimea sentimentelor scriitorilor ce ne fac sa intram in lumea lor unde si noi muritori de rand putem visa ….o lume fantastica unde eu ma regasesc. Va multumesc!!!

  5. Îmi place mult sa ofer cadou o carte, abia aștept un pretext sa o fac, la fel și Oli, asa că ideea ne-a venit cumva firesc. În plus, vom oferi o carte cadou și colaboratorilor de la rubrica de Rețete și Destinații de călătorie, pentru care am lansat o invitație.

  6. La daruit carti si eu am talent! o fac cu mare placere si emoție! Dar, recunosc ca imi place si sa primesc la fel de mult :))
    Cui nu?

Spune-ți părerea!