Delicatese Literare
Prezentari carti

Complicatiile dragostei de Madeline Hunter, Editura Litera, Colectia Carti Romantice

Complicațiile dragostei (The Counterfeit Mistress

Madeline Hunter

Editura Litera / Lira

Colecția Cărți Romantice

1. Capitularea domnișoarei Fairbourne – The Surrender of Miss Fairbourne – 2012 – prezentare

2. Cucerirea lui lady Cassandra – The Conquest of Lady Cassandra – 2013 – prezentare
3. Complicațiile dragostei – The Counterfeit Mistress – 2013
4. Pariul unui gentleman – The Accidental Duchess – 2014 – prezentare
Refugiată în Anglia din cauza războiului din Franța, frumoasa Marielle Lyon pretinde că este nepoata unui aristocrat executat în timpul revoluției, dar nu se amestecă prea mult cu înalta societate londoneză. În plus, nu face nimic ca să contrazică bârfele că ar fi spioană, căci cu cât sunt mai mulți ochi ațintiți asupra ei, cu atât mai protejată va fi – și cu atât cresc șansele de a-și îndeplini planul pus la punct de multă vreme.
Fost ofițer și rămas un adevărat războinic în adâncul sufletului, Gavin Norwood, vicontele Kendale, nu este deloc interesat de frivolitățile societății în care titlul îl obligă să se învârtă.
După tot ce a văzut în timpul războiului, Kendale nu are încredere în francezi, așa că, deși retras din armată, a creat o rețea de supraveghere a coastei engleze pentru a demasca agenții sub acoperire. Și e convins că a găsit unul în Marielle.
Dornic să nu își scape din ochi tentanta pradă, Kendale este pregătit să o confrunte pe Marielle cu dovezile pe care le-a acumulat și să afle numele contactelor ei.
Însă misterioasa franțuzoaică se dovedește mai fermecătoare și mai vicleană decât a anticipat, așa că, pentru a afla adevărul, Kendale este pregătit chiar și să joace jocul seducției…
„Încăperea răsuna de respiraţiile lor. Un fior visceral pulsa în reacţiile ei feminine de teamă, de dorinţă şi de anticipare dureroasă.”
„O sărută cu putere, nelăsând-o să termine ce avea de spus.
Se zbătu ea vreun pic, chiar şi instinctiv? Se îndoia de asta. Se lăsă în voia puterii acelui sărut. Spera că nu dezlănţuie o forţă mai mare decât se gândise.
El o sărută şi mai puternic, dacă aşa ceva era posibil, de parcă ar fi pedepsit-o pentru flirt şi pentru provocare.”
„-Te-am dorit luni de zile înainte chiar să vorbim pentru prima oară. Ai avut dreptate în legătură cu asta. Ştiai. Şi încă te doresc. Şi am s-o fac mereu. Dacă eşti dispusă să-mi dai oricât vreau, atunci vorbim despre o viaţă, draga mea. Trebuie să ştii asta. Nu e doar dorinţa care mă face să te vreau acum, ci iubirea. Mi-a luat foarte mult să ajung să cunosc această emoţie. Nu iubesc cu uşurinţă. Şi nu cred că încetez să iubesc cu uşurinţă. Asta nu va trece niciodată.”
Veți citi întreaga poveste în romanul COMPLICAȚIILE DRAGOSTEI, volumul al treilea al seriei Fairbourne.
De vineri 26.01.2018 la toate punctele de difuzare a presei alături de revista Libertatea pentru Femei!
Sursa: Cărți Romantice

 

Cărțile apărute la Editura Litera / Lira în colecția Cărți Romantice pot fi comandate pe litera.ro, elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro

3 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *