Delicatese Literare
Prezentari carti

Conacul cu amintiri de Mary Ellen Taylor, Editura Litera, Colecția Blue Moon

Conacul cu amintiri

(Winter Cottage – 2018)

 Mary Ellen Taylor

Editura Litera

Colecția Blue Moon

Data apariție: septembrie 2021

Nr. pagini: 352

Traducerea: Diana Dorobanțu

De aceeași autoare: Parfumul dulce al verii

Încă îndurerată de pierderea mamei, Lucy Kincaid părăsește Nashville și se îndreaptă spre vechiul orășel Cape Hudson, Virginia. Se duce să vadă casa pe care a moștenit-o – una despre care nici nu știa că există, lăsată moștenire de o femeie pe care nu a cunoscut-o niciodată. În centrul acestui mister se află speranța că poate-poate în acest conac de vacanță ar putea găsi răspunsuri la nesfârșitele întrebări despre trecutul mamei… inclusiv cine este tatăl ei biologic.

În loc de bungalow-ul pitoresc din Virginia la care se aștepta, Lucy descoperă o moșie veche și grandioasă cu multe ascunzișuri – suficient de mare pentru a adăposti un secol de secrete, pasiuni și trădări. Tot acolo se găsește și un străin chipeș și enigmatic, un bărbat care urmează să revendice moștenirea lui Lucy.

Pe măsură ce Lucy cercetează trecutul, descoperind moștenirea secretă de la Cabana de iarnă, va ajunge să descopere la fel de multe lucruri despre istoria familiei sale ca și despre ea însăși. Căutând, ea ar putea găsi în sfârșit singurul lucru pe care nu l-a avut niciodată cu adevărat: un cămin.

Oferă o incursiune în trecutul celor care și-au făcut averile la începutul anilor 1900 și ajunge până în prezent, iar misterul și romantismul condimentează o poveste cu multiple fațete, care va fi cu siguranță pe placul tuturor. The New York Journal of Books

Romanul CONACUL CU AMINTIRI de Mary Ellen Taylor este disponibil la chioșcuri, din 28.09.2021, la prețul de 29,99 lei.

 

Cărțile din colecția Blue Moon pot fi comandate pe litera.ro, libris.ro, elefant.ro, carturesti.ro, cartepedia.ro, librex.ro, librariadelfin.rolibrarie.net

Recenzii și prezentări cărți din colecția Blue Moon

Colecția Blue Moon septembrie 2021

 

Spune-ți părerea!