Concurs – Bestia de Alex Flinn

30
CONCURS
Vă invităm la un nou concurs!
Premiul oferit este un exemplar din cartea ”Bestia” de Alex Flinn, Editura RAO, alături de un cadou de mărţişor – o broşă de argint.
Pentru a participa la concurs trebuie să urmați pașii de mai jos:
 1. Răspundeţi la întrebarea: Credeţi că aparenţele înşală, sau prima impresie despre cineva este de cele mai multe ori cea corectă?
 2. Like paginii de facebook: Delicatese-Literare 
 3. Daţi tag cel puţin unui prieten
 4. Share (distribuire) publică la postarea de concurs pe pagina voastră personală.
 5. Într-un comentariu pe site vă rugăm să precizați răspunsul la întrebare și numele pe care l-aţi folosit pentru a îndeplini condițiile de participare la concurs, dând şi link-ul de distribuire.
Câștigătorii vor fi desemnaţi în urma unei extrageri la sorți prin programul random.org
Se poate înscrie oricine are domiciliul stabil în România.
Perioada de desfăşurare: 18.02.2016 – 29.02.2016, ora 18.00
Succes!

About Author

30 de comentarii

 1. De obicei prima impresie conteaza! Dar, exista si excepții de la aceasta regula… Fie in bine, fie in rau. se mai intampla. Asta-i viata!

  Nu particip la acest concurs, deoarece am cartea. Bafta participantilor!

 2. Alexandra Crina Nitulescu on

  Consider ca prima impresie iti poate oferi suficiente sugestii cu privire la personalitatea unei persoane, daca stii sa privesti cu atentie si sa interpretezi micile gesturi compirtamentale ale persoanei respective.

 3. https://www.facebook.com/denisa.dascalu.16
  Facebook: Denisa Alina
  Da aparentele inseala mai tot timpu si mai ales cand iti formezi o ideie despre cineva fara sa il cunosti , chiar am facut asa cu un prieten si de atunci nu ma mai incumet sa judec dupa aparente . Mai bine stau sa cunosc persoana si dupa imi formez impresia ..

 4. Aparențele rămân mereu aparențe. Uneori pot fi confirmate atunci când cunoaștem mai bine omul, mai ales prin prisma faptelor sale, a comportamentului, a felului în care vorbește, alteori ne dăm seama că ne-am înșelat complet, că de fapt omul pe care îl avem în față sau situația pusă în discuție, nu mai corespunde deloc cu prima impresie, căci aparența este prima impresie, din primul moment, primul contact. Sub aparența Bestiei, nu era ascuns un prinț fermecător? Mama vitregă a Cenușăresei nu este de fapt o vrăjitoare haină? Frumusețea și sufletul bun al Cenușăresei nu este ascuns sub un văl de cenușă? Lică Sămădăul nu este de fapt un nelegiuit? Și exemplele ar putea continua la nesfârșit.

 5. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1067033776694238&id=100001628779971

  Consider ca de cele mai multe ori aparentele inseala. In viata ne lasam influentati de imaginea pe care vor sa o prezinte cei din jurul nostru sau de ceea ce auzim de la ceilalti. Ar trebui ca inainte de a ne forma o parere sa incercam sa-l cunoastem mai bine pe celalalt. Putem astfel sa ramanem uimiti de ceea ce vom descoperi.

  Neagu Anca, Anne-Marie Vlad, Annemarie Vlad

 6. Sunt situații în care aparențele înșală, când ne facem o idee greșită despre cineva doar după o prima vedere, cand pornim cu prejudecăți despre o anumită persoană și, după ce o cunoaștem mai bine, ne dăm seama ca ne-am inșelat. La fel cum sunt situații in care prima impresie e hotarâtoare și se dovedește a fi corectă. Nu cred că există o regula în privința asta, de-a lungul vieții întâlnim ambele situații.
  FB: Oana Barabas
  Share fb: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10153858385678930&id=522338929

Spune-ți părerea!