Delicatese Literare
DIVERSE

Concurs ”Cu el pentru totdeauna” de Katie McGarry

CONCURS

Vă invităm la concurs!
Premiul oferit este o brățară și un exemplar din cartea ”Cu el pentru totdeauna” de Katie McGarry, a cărei recenzie o puteți citi aici.
Pentru a participa la concurs trebuie să urmați pașii de mai jos:
  1. Răspundeţi la întrebarea: Credeți că dragostea poate fi suficient de puternică pentru a învinge barierele create de clasa socială, educație și situație materială?
    Romanul ”Cu el pentru totdeauna” încearcă să ne demonstreze că este posibil. ”Ea e blondă și diafană, cu ochi albaștri violeți, delicată ca un înger. El este plin de mușchi, tatuat, cu piercinguri în urechi și emană pericol prin toți porii. Ea este bogată, elevă la o școală particulară, de fițe, și locuiește într-un cartier exclusivist de vile, în care nu intri decât după ce treci de o poartă păzită de un paznic. El a fost preluat de sistem de la vârsta de șase ani, după ce mama lui a fost arestată pentru jaf armat, și a trecut de la o tutelă la alta, iar acum fenta sistemul de asistență socială, locuind cu bunul lui prieten Noah într-o locuință unde mișunau șobolanii și duceau grija ce o să mănânce mâine. Amândoi aveau șaptesprezece ani. Lumile lor păreau paralele, iar șansele ca ei doi să se întâlnească vreodată erau ca și inexistente, dar destinul e pus pe șotii câteodată și a hotărât altfel.”
  2. Like paginii de facebook: Delicatese Literare
  3. Share (distribuire) publică la postarea de concurs pe pagina voastră personală.
  4. Într-un comentariu pe site vă rugăm să precizați răspunsul la întrebare și numele pe care l-aţi folosit pentru a îndeplini condițiile de participare la concurs, dând şi link-ul de distribuire.
Cei care nu vor respecta condițiile de mai sus vor fi descalificați.
Câștigătorii vor fi desemnaţi în urma unei extrageri la sorți prin programul random.org
Se poate înscrie oricine are domiciliul stabil înRomânia.
Perioada de desfăşurare: 07.02.2016-14.02.2016 (ora 16.00).
Câștigătorul va fi anunțat pe data de 14.02.2016, după ora 16.00.
Succes!

37 Comments

Spune-ți părerea!