Concurs ”Cu el pentru totdeauna” de Katie McGarry

37

CONCURS

Vă invităm la concurs!
 Premiul oferit este o brățară și un exemplar din cartea ”Cu el pentru totdeauna” de Katie McGarry, a cărei recenzie o puteți citi aici.
Pentru a participa la concurs trebuie să urmați pașii de mai jos:
 1. Răspundeţi la întrebarea: Credeți că dragostea poate fi suficient de puternică pentru a învinge barierele create de clasa socială, educație și situație materială?
  Romanul ”Cu el pentru totdeauna” încearcă să ne demonstreze că este posibil. ”Ea e blondă și diafană, cu ochi albaștri violeți, delicată ca un înger. El este plin de mușchi, tatuat, cu piercinguri în urechi și emană pericol prin toți porii. Ea este bogată, elevă la o școală particulară, de fițe, și locuiește într-un cartier exclusivist de vile, în care nu intri decât după ce treci de o poartă păzită de un paznic. El a fost preluat de sistem de la vârsta de șase ani, după ce mama lui a fost arestată pentru jaf armat, și a trecut de la o tutelă la alta, iar acum fenta sistemul de asistență socială, locuind cu bunul lui prieten Noah într-o locuință unde mișunau șobolanii și duceau grija ce o să mănânce mâine. Amândoi aveau șaptesprezece ani. Lumile lor păreau paralele, iar șansele ca ei doi să se întâlnească vreodată erau ca și inexistente, dar destinul e pus pe șotii câteodată și a hotărât altfel.”
 2. Like paginii de facebook: Delicatese Literare 
 3. Share (distribuire) publică la postarea de concurs pe pagina voastră personală.
 4. Într-un comentariu pe site vă rugăm să precizați răspunsul la întrebare și numele pe care l-aţi folosit pentru a îndeplini condițiile de participare la concurs, dând şi link-ul de distribuire.
Cei care nu vor respecta condițiile de mai sus vor fi descalificați.
Câștigătorii vor fi desemnaţi în urma unei extrageri la sorți prin programul random.org
Se poate înscrie oricine are domiciliul stabil în România.
Perioada de desfăşurare: 07.02.2016-14.02.2016 (ora 16.00).
Câștigătorul va fi anunțat pe data de 14.02.2016, după ora 16.00.
Succes!

About Author

37 de comentarii

 1. Maria Dolores Cozma on

  Particip la concurs pentru ca mi-a placut intrebarea. Felicitari, Leontina! Parerea mea de romantica incurabila?…da, dragostea poate depasi orice bariere, pentru ca ea, acest personaj-vedeta, e puternica….In batalia dintre inima si minte, inima e mereu pe podium, invingatoare….Nu mai conteaza cine esti, ci ce devii atunci cand apare dragostea in viata ta.Da, e puternica, depaseste toate barierele, dar pune si piedici, raneste uneori…Si totusi toti o dorim…Personaj controversat, dar asteptat…, care schimba vieti si creaza nemurire…Si invinge….mereu invinge, orice bariere…

  • Si eu sunt o romantica incurabila, de aceea am si pus aceasta intrebare, pentru ca eu cred cu tarie ca da, dragostea adevarata poate invinge orice bariera!

 2. Denisa Alina on

  https://www.facebook.com/denisa.dascalu.16
  Faceboo: Denisa Alina
  Eu cred ca dragostea poate fi suficent de puternica pentru a sparge barierele societati. Iubirea este sentimentul cel mai placut . Daca iubesti cu adevarat pe cealalta persoana de langa tine , vei trece peste obstacolele puse de destin si de cei din jur. Care judeca din exterior . Multumesc pentru concurs …

 3. Daca iubirea dintre acel el si acea ea este una sincera si bazata pe incredere reciproca, eu cred ca, indiferent de obstacolele intampinate in cale, va reusi sa treaca de ele, aprofundand si mai mult legatura dintre cei doi.
  Fb: Ilie Andreea

 4. Bianca Fazacas on

  Da, bineinteles, insa putini sunt cei care isi risca statutul pentru persoanele pe care le iubesc. Mai multi sunt cei care aleg sa mearga pe calea usoara si sa inchida ochii in fata iubirii adevarate, sa traiasca nefericiti, mizerabili, lipsiti de iubirea care ne tine pe noi, oamenii, in viata.

 5. Dragostea adevărată niciodată nu va ţine cont de barierele create de clasa socială. Doi oameni îşi pot construi o viaţă împreună unde clasa socială este egală. Nimeni nu ar trebui să ţină cont de aceste bariere. Dragostea adevărată învinge mereu.

Spune-ți părerea!