Concurs Ingerul nimanui

32
CONCURS
Vă invităm la un nou concurs!
Premiul este un exemplar din cartea ”Îngerul nimănui” de Karen Robard, Editura Z – o carte foarte rară, care se mai găseşte, din când în când, doar la anticariate . 
Recenzia cărții o puteți citi AICI.
Pentru a participa la concurs trebuie să urmați pașii de mai jos:
 1. Like paginii de facebook: Delicatese-Literare 
 2. Share (distribuire) publică la postarea de concurs pe pagina voastră personală.
 3. Într-un comentariu pe site răspundeți la întrebarea: Credeți că dragostea poate învinge prejudecăţile şi depăşi barierele sociale?
 4. Precizați numele pe care l-aţi folosit pentru a îndeplini condițiile de participare la concurs, dând şi link-ul de distribuire al concursului de pe pagina personală de facebook.
Vă rugăm să respectaţi întocmai toate condiţiile de participare.
Câștigătorii vor fi desemnaţi în urma unei extrageri la sorți prin programul random.org
Se poate înscrie oricine are domiciliul stabil în România.
Perioada de desfăşurare: 09.09.2016 – 17.09.2016. 
Exemplarul pentru concurs este o carte de anticariat în stare foarte bună.

About Author

32 de comentarii

 1. Simona Stavăr on

  Succes tuturor participanților! Pare o carte interesantă, dar momentan nu consider că e genul meu, așa că îi voi lăsa pe ceilalți cititori ai blog-ului să concureze pentru acest volum

  • Am adaugat comentariul lui Elena-Carmen Mocanu pentru concurs, care a fost pus la recenzie, intrucat intrunea toate conditiile.

 2. Ooooo,ce premiu super!Am spus-o si imi mentin parerea,pt dragostea adevarata nu exista bariere de netrecut.Iubirea invinge tot,diferente de clasa sociala,de varsta,nimic nu e imposibil atunci cand iubesti cu adevarat!

   • Succes fetelor! Am cartea.
    Da, cred ca dragostea, si ma refer la cea adevarata, poate depăși orice bariere, nu doar prejudecati. Nu exista ceva ce iubirea nu poate depăși. Doar moartea este unicul ei dusman….

 3. Cu siguranta, dragostea poate depasi orice bariere sau prejudecati. S-a intamplat, se intampla si se va intampla totdeauna. Cu intelegere, comunicare si fara „ajutor” din exterior, totul e posibil.
  FB: Danny Ella.

Spune-ți părerea!