Concurs Jane Eyre – 29.05.2016 – 05.06.2016

26
Vă invităm la concurs!

jane eyre 1

Premiul oferit este un exemplar din cartea ”Jane Eyre” de Charlotte Bronte, în ediția apărută de curând la Editura Litera.
Recenzia cărții pe site o puteți citi AICI.
Pentru a participa la concurs trebuie să urmați pașii de mai jos:
1Răspundeţi la întrebarea: Care este personajul feminin pe care îl admirați cel mai mult, dintr-o carte citită de curând?
2Like paginii de facebook: Delicatese-Literare
3Share (distribuire) publică la postarea de concurs pe pagina voastră personală.
4. Într-un comentariu pe site, vă rugăm să precizați răspunsul la întrebare și numele pe care l-aţi folosit pentru a îndeplini condițiile de participare la concurs, dând şi link-ul de distribuire.
Câștigătorii vor fi desemnaţi în urma unei extrageri la sorți prin programul random.org
Se poate înscrie oricine are domiciliul stabil în România.
Perioada de desfăşurare: 29.05.2016-05.06.2016.
Succes!

 

About Author

26 de comentarii

 1. Demelza – seria Poldark – Winston Graham. Pentru că e unică, are farmec, e un personaj deosebit, care își depașește condiția. Demelza știe ce înseamnă să nu ai nimic și de aceea dăruiește totul iubind fără margini. Tot ce atinge prinde farmec și devine o parte din lumea ei simpla și plină de posibilități. Ea e o lecție de viață care ne dovedește ca ființa umană se poate ridica ajutându-i pe cei din jur.

 2. Frumos concurs, frumoasă carte! Eu am de hăhăăă, e adevărat e verde (nu mai știu ce colecție) dar ce e înăuntru contează E faină tareeee, mi-a plăcut enorm! Succes participanților!

 3. Kim din „Triplu H” este o persoana minunata, imi place mult felul ei de a fi, modul in care se comporta cu baietii care incearca sa o cucereasca si atitudinea ei. Mi se pare un personaj minunat si demn de urmat.
  Nume pe facebook: Georgiana Maria
  Nu pot sa las link de pe mobil

 4. Daniela Cusa on

  Ce fain! Nu am mai apucat sa iau cartea asa ca o sa ma inscriu si eu la concurs. Poate, cine stie, am noroc. :))

 5. Un personaj admirat din ultimele carti citite este Celaena Sardothien,din Tronul de clestar de S.Maas.Este Asasinul Adarlanului,o femeie ce a luptat pt a fi in viata si care v-a lupta pt libertatea oamenilor.

  Fb Stirbu Luiza

Spune-ți părerea!