Concurs ”Nascută din fum si os”

49
CONCURS
Vă invităm la un nou concurs!
Premiul este un exemplar din cartea ”Născută din fum și os” de Laini Taylor, Editura Epica. 
Vă invităm să citiți Recenzia cărții pe site.
Pentru a participa la concurs trebuie să urmați pașii de mai jos:
 1. Like paginii de facebook: Delicatese-Literare 
 2. Like paginii de facebook: Epica Publishing House
 3. Share (distribuire) publică la postarea de concurs pe pagina voastră personală.
 4. Într-un comentariu pe site răspundeți la întrebarea: Care este cartea fantasy care v-a plăcut cel mai mult și de ce?
 5. Precizați numele pe care l-aţi folosit pentru a îndeplini condițiile de participare la concurs, dând şi link-ul de distribuire al concursului de pe pagina personală de facebook.
Vă rugăm să respectaţi întocmai toate condiţiile de participare.
Câștigătorii vor fi desemnaţi în urma unei extrageri la sorți prin programul random.org
Se poate înscrie oricine are domiciliul stabil în România.
Perioada de desfăşurare: 26.08.2016 – 03.09.2016. 
Exemplarul pentru concurs este oferit de Editura Epica.

About Author

49 de comentarii

 1. Fratiloiu Dorina Petronela on

  F mult mi-au placut cartile lui Theo Angel cu seria Am murit, din fericire, Oana Arion cu Ultimul Viking, Marina Neagu cu Frumuseti M., Mihaela Strenc cu Ingerul Int., etc

 2. Si eu am uitat sa scriu de mi-a plăcut. Mi-a placut tot foarte mult si nu ma asteptam pentru ca nu citesc carti cu vampiri. Cu lectură acestei carti m-am convins ca ar trebuie sa mai incerc si altceva. După cum am spus atunci când am terminat cartea mi-a placut caa fost aamuzantă, ca am avut parte de acțiune si cartea nu te plictisește si ca autoarea a imbinat istoria cu fictiunea

 3. Simona Stavăr on

  Eu am citit deja „Născută din fum și os” și mi-a plăcut enoooooorm, așa că nu mai e nevoie să particip la acest concurs, dar urez mult succes tuturor participanților!

 4. Lazar Alina on

  Foarte mult mi-a placut Ultimul Viking al Oanei Arion.Am indragit personajele si ma csptivat povestea lor.

 5. Cartea mea preferata fantasy?
  Aleg seria Vampirii din Morganville pentru ca este prima serie pe care am citit-o si m-a introdus in lumea fictiunii. De personaje m-am atasat repede si actiunea este ampla si palpitanta.

 6. Balan Daniela on

  mi-au placut multe carti fantasy dar aleg ,,Ultimul Viking,, pentru ca e scrisa de o autoare romanca , pentru ca e geniala si astept cu nerabdare volumul 2 !

 7. Cartea fantasy care mi-a placut cel mai mult? Dar stii ca nu pui întrebări usoare….!!! Am doua titluri: seria Academia Vampirilor de Richelle Mead si Calatoarea de Diana Gabaldon!

  Succes celor care participa!

 8. Multe, foarte multe carti fantasy mi-au placut. Poate pentru ca sunt (aproape) ultimele citite, voi aminti aici trilogia Farseer, de Robin Hobb si trilogia Omul aramiu, din care am citit numai primele doua volume (Misiunea bufonului si Bufonul de aur). De ce? Pentru ca m-au captivat si m-au facut sa regret ca nu le-am scris eu. Ah, sa nu uit: recomand Omul pictat si Sulita desertului. Le-am terminat de citit saptamana trecuta. Despre Omul pictat am scris pe blog. „Senzația mea a fost că Omul Pictat nu este despre glife magice și demoni veniți din Miez cât este despre caracterul uman care iese cu adevărat la iveală în momentele de cumpănă ale vieții.”
  Pe fb sunt Sas Vienela. :p

 9. Clipa Narcisa on

  Share: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=848381295261836&id=100002699190145
  Fb: Narcisa Elena Clipa
  Eu voi alege o intreaga serie fantasy preferata. Seria lux este prima in care am intalnit extraterestri si mi-a placut ca am descoperit ceva nou. Este o serie foarte bine scrisa, care te captiveaza inca de la inceput. Un alt lucru care mi-a placut la ea este faptul ca extraterestrii nu erau prezentati ca acele creaturi mici si verzi din filme si documentare.

 10. Share:https: //www.facebook.com/primaria.gherghita/posts/1081310375237809
  facebook: Irina Cati
  Voi alege intreaga serie Harry Potter deoarece trezeste copilul din mine, ma captiveaza si ma poarta intr-un univers magic

 11. Seriile „Forțele răului absolut” și „Academia vampirilor” sunt printre preferatele mele, deoarece ele m-au introdus în lumea supranaturalului și mi-au făcut cunoștință cu diverse ființe cu puteri.
  Fb: Ilie Andreea

 12. Ce raspunsuri interesante! Multe din ele le consider de-a dreptul recomandari, ma inspir pentru lecturi viitoare, mai ales ca eu sunt fan fantasy!

 13. Cartea fantasy care mi-a plăcut cel mai mult este Al cincilea val, de Rick Yancey. Această carte este extrem de captivantă, chiar dacă primul volum, cu acelaşi nume, are 500 şi ceva de pagini. Te face să nu o mai laşi deloc din mână, dorind să aflii cum se sfârşeşte aceasta.
  Personajele sunt conturate foarte frumos, iar acţiunea este foarte dinamică. O recomand!
  Numele: Marina
  Link-ul: https://www.facebook.com/kaumi.gogosica/posts/836916723076960?pnref=story

 14. Anna in vesmant de sange de Kendare Blake.Iubirea dintre un vanator de fantome si o fantoma cum nu a mai infruntat niciodata.El era aproape sa moara de mana celei de care ulterior se indragosteste. Fb:Elena Carmen Mocanu. Nu stiu sa copii sharul dar am sheruit!

 15. Concursul s-a incheiat. Va multumim pentru participare, ca si pentru frumoasele raspunsuri la intrebarea de concurs.
  Vom anunta castigatorul intr-o postare separata.

Spune-ți părerea!